Τρελάθηκε με ιδιοκτήτρια σκύλου ο Ευαγγελάτος: «Αν κάποιος φτύσει την μούρη του παιδιού σου θα τον υποστηρίξεις;» (vid)

Τρελάθηκε με ιδιοκτήτρια σκύλου ο Ευαγγελάτος: «Αν κάποιος φτύσει την μούρη του παιδιού σου θα τον υποστηρίξεις;» (vid)
Ακατανόητα θεωρεί τα λεγόμενα της ιδιοκτήτριας του σκυλιού ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν νέα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, στα οποία μια κομμώτρια ζώων στον Βόλο φέρεται να κακοποιεί σκυλιά κατά τη διάρκεια της περιποίησής τους.

Η γυναίκα, που δημοσίευσε τα επίμαχα βίντεο στο TikTok, εμφανίζεται να τραβάει σκυλιά από την ουρά, να τα φτύνει στο πρόσωπο και να τους φωνάζει και τα βρίζει με επιθετικό ύφος. Σε νέο υλικό που κυκλοφόρησε, φαίνεται ακόμα και να χτυπά ένα σκυλί και να το τραβά από τις τρίχες του προσώπου του με τέτοια δύναμη που το ζώο δείχνει εμφανώς να υποφέρει.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις στα social media, η ίδια απάντησε ειρωνικά στις κατηγορίες: «Σήμερα με "στόλισαν" στο Facebook. Είμαι απαράδεκτη λέει, δεν πάω καλά λέει. Εγώ με αυτόν τον τρόπο επιβάλλομαι στα σκυλιά για να κάθονται να τα κουρεύω. Ειδικά τα αρσενικά. Δεν θα πάρω και την άδειά σας».

Υποστήριξη από το περιβάλλον της: «Δέχεται απειλές»

Αν και οι εικόνες είναι σκληρές, το περιβάλλον της κομμώτριας υποστηρίζει πως έχει παραποιηθεί η πραγματική της εικόνα και ότι έχουν απομονωθεί μόλις τρία βίντεο από μια πολυετή καριέρα 25 ετών: «Όλος ο Βόλος είναι με το μέρος της. Δουλεύει 25 χρόνια, έχει χιλιάδες βίντεο όπου αγκαλιάζεται και φιλιέται με σκυλιά. Αλλά απομονώθηκαν μόνο αυτά τα τρία».

 

Παράλληλα, αναφέρουν ότι η γυναίκα έχει δεχθεί σοβαρές απειλές, με μηνύματα μίσους στα οποία της εύχονται ακόμα και να τη βρουν νεκρή.

Ξέσπασε στο Live News ο Ευαγγελάτος: «Αν κάποιος φτύσει στη μούρη του παιδιού σου...»

Η υπόθεση έφτασε στο τηλεοπτικό πλατό του Mega και του «Live News», με τον Νίκο Ευαγγελάτο να γίνεται έξαλλος μετά απ' την υποστήριξη που δέχθηκε η pet groomer, από πελάτισσά της.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής αποκάλυψε πως η ιδιοκτήτρια του σκύλου, που απεικονίζεται στο επίμαχο βίντεο είναι ευχαριστημένη απ' την κοπέλα και πηγαίνει για χρόνια το κατοικίδιό της. Συνεχίζει αναφέροντας πως αυτή η στιγμή είναι ένα συγκεκριμένο απόσπασμά και τη θεωρεί «άτυχη».

Ακούγοντας τα όσα μετέφερε η δημοσιογράφος, ο Νίκος Ευαγγελάτος εμφανώς ενοχλημένος ξέσπασε: «Τα ζώα είναι σαν τα παιδιά μας, αν κάποιος φτύσει την μούρη του παιδιού σου θα τον υποστηρίξεις; Το χάνω πραγματικά».