Αδιανόητο: Πατέρας βλέπει τον γιο του και «γκαζώνει» για να τον σκοτώσει (vid)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην Σκωτία εκεί όπου πατέρας επιτέθηκε στον γιο του προσπαθώντας να τον σκοτώσει με το αυτοκίνητο επειδή εκείνος τον κατηγόρησε πώς απατάει την μητέρα του.
Δράστης είναι ο κουρδικής καταγωγής 55χρονος Καμίλ Μοχάμεντ Ναντίρ και θύμα το γιος του Ριμπάτ Καμίλ, ετών 40. Το περιστατικό σημειώθηκε το 2021 και οι εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας τώρα λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης.
Ο Καμίλ χώρισε με την σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους και ο Ριμπάτ μαζί με τα δύο αδέλφια του τον κατηγόρησαν ότι ο λόγος ήταν μία γυναίκα. Ο πατέρας εξοργίστηκε και έστησε καρτέρι έξω από το πλυντήριο αυτοκινήτων της Γλασκώβης, εκεί όπου δούλευαν και τα τρία παιδιά του.
Από το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνεται ο άντρας να βλέπει τον ένα παιδί του και να γκαζώνει πέφτοντας πάνω του. Ευτυχώς ο 40χρονος κατάφερε να σωθεί και να μην τραυματιστεί σοβαρά από το περιστατικό.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η μαγεία του μοναδικού υποβρύχιου κόμβου: Από τη Σκωτία στην Ισλανδία με θέα την Άβυσσο (vid)
- Μήνυμα σε μπουκάλι από το 1892 βρέθηκε κρυμμένο μέσα στους τοίχους ενός σκωτσέζικου φάρου: «Το σημείωμα ήταν συγκλονιστικό» (vid)
- Αδιανόητο σκηνικό στο Εδιμβούργο: Σήκωσαν από το δρόμο κομμένο κεφάλι ανθρώπου γιατί νόμιζαν ότι είναι του Halloween (vid)