Φρίκη στα Εξάρχεια: 66χρονη κρατούσε επί 20 ημέρες τη νεκρή μητέρα της σε σπίτι τρώγλη (vid)
Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση με μια γυναίκα, η οποία διατηρούσε διαμερίσματα σε Εξάρχεια και Κινέττα, έκρυβε το πτώμα της μητέρας της στο διαμέρισμα όπου ζούσε.
Το μακάβριο θέαμα αποκαλύφθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Κινέττα κατήγγειλε την 66χρονη πως δεν είχε καταβάλλει ενοίκιο για πολλά χρόνια.
Στο διαμέρισμα κατέφθασαν φιλοζωικές οργανώσεις, καθώς η 66χρονη φιλοξενούσε ζωάκια στο σπίτι της, κι εκεί διαπιστώθηκε πως κρατούσε περισσότερες από 40 γάτες, εγκλωβισμένες σε κλουβιά, κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης.
Ακόμη, στο σπίτι εντοπίστηκαν σακούλες σκουπιδιών στο χώρο και η σορός της μητέρας της 66χρονης.
Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της μητέρας της 66χρονης.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Οικονόμου για το άστοχο σχόλιο προς ΑμεΑ: «Οφείλουμε μία καθαρή και γενναία συγγνώμη, ήταν απαράδεκτη φράση» (vid)
- Γυναίκα σε κατάσταση αμόκ κλωτσούσε το λεωφορείο και έβριζε επειδή δεν της άνοιξε ο οδηγός: «Θα τα σπάσω όλα ρε μ@λ@κ@» (vid)
- Νεκρός εργάτης στη Βούλα: Γερανοφόρο όχημα έπεσε σε ηλεκτροφόρα καλώδια (vid)
