Οίκοι ανοχής καταγγέλλουν ότι οι τράπεζες δεν τους προμηθεύουν με POS και κινδυνεύουν με πρόστιμα (vid)
Προβλήματα με τις επιχειρήσεις τους κατήγγειλαν τηλεθεατές της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για ιδιοκτήτες οίκων ανοχής στη Δράμα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την χορήγηση POS.
Συγκεκριμένα τονίζουν ότι οι επιχειρήσεις του ενώ είναι νόμιμες με ταμειακές μηχανές και όλα όσα προβλέπονται, οι τράπεζες αρνούνται να τους προμηθεύσουν με POS.
«Όπου και αν έχουμε πάει για να κάνουμε αίτηση να μας αποσταλεί POS, δεν μας δίνουν ούτε οι τράπεζες, ούτε οι εταιρείες με POS. Έχουμε πάει στην ΑΑΔΕ της πόλης και δεν μπορούν να κάνουν κάτι», επισημαίνεται στην καταγγελία.
Μάλιστα, κινδυνεύουν με πρόστιμο 20.000 ευρώ από την ΑΑΔΕ διότι φαίνεται πως δεν έχουν συνδέσει τις ταμειακές με τα POS.
«Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, σας παρακαλώ ρωτήσετε κάποιον αρμόδιο υπουργό ή κάποιον της εφορίας», καταλήγει η καταγγελία.
Ο ΣΚΑΪ απευθύνθηκε στους αρμόδιους, οι οποίοι παραδέχτηκαν πως έχουν δίκαιο οι υπεύθυνοι των οίκων ανοχής και αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Παπαδάκης σε συνεργάτες του για Κούγια: «Ρε παιδιά μην βάζετε αυτή τη φωτογραφία, να χαρείτε» (vid)
- Κόρη θύματος στα Τέμπη: «Επέστρεψαν τη σορό του πατέρα μου με άλλα ρούχα από αυτά που φορούσε όταν επιβιβάστηκε» (vid)
- Τρομερή κίνηση από τους ταξιτζήδες στην Αττική: Θα πηγαίνουν δωρεάν τους διαδηλωτές στη συγκέντρωση για τα Τέμπη