Μπέρδεμα στον «αέρα» με Μπαλάσκα και ρεπόρτερ: «Μου την πέφτει, γιατί; Παρεξήγησες αγάπη μου» (vid)
Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega βρέθηκε το Σάββατο (22/2) ο Σταύρος Μπαλάσκας, με την συζήτηση να επικεντρώνεται στον άτυχο Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στον Τύρναβο, δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του.
Ο αστυνομικός αναλυτής εξέφρασε τον εκνευρισμό του για όσα βλέπει να γράφονται στα social media σχετικά με την υπόθεση του 39χρονου. «Εκνευρίζομαι από τους βλάκες, οι οποίοι το μόνο που έχουν στη ζωή τους είναι ένα πληκτρολόγιο», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βαρύτητα που έδωσαν τα ΜΜΕ στην υπόθεση λόγω της ιδιότητας της μητέρας του 39χρονου, κάτι το οποίο παρεξήγησε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Δέσποινα Τσόκου.
«Αυτή είναι η δουλειά μας κύριε Μπαλάσκα, ρεπορτάζ κάνουμε... Όταν υπάρχει μια τέτοια υπόθεση πρέπει να την δεις από όλες τις πλευρές», είπε ωστόσο ο αστυνομικός αναλυτής της εξήγησε πως το έλεγε θετικά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ έδωσαν τόσο μεγάλο βάρος σε αυτή την υπόθεση.
Μάλιστα, ο Σταύρος Μπαλάσκας αντέδρασε με μια επική ατάκα απευθυνόμενος στον Κώστα Τσουρό: «Γιατί μου την πέφτει;», με την ρεπόρτερ να του ζητά συγγνώμη και τον αστυνομικό αναλυτή να της λέει: «Παρεξήγησες αγάπη μου...».