Φονική έκρηξη στον Έβρο: Νεκρός 56χρονος σε λατομείο της περιοχής

Φονική έκρηξη στον Έβρο: Νεκρός 56χρονος σε λατομείο της περιοχής

bet365

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν ως εργοδηγός και βρήκε τραγικό θάνατο από έκρηξη.

Σοβαρό ατύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης σε ένα λατομείο κοντά στη Μάκρη, κοντά στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, μια ισχυρή έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 57χρονου εργαζόμενου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που οδήγησε στον διαμελισμό του άτυχου άνδρα, γεωργιανής υπηκοότητας.

Αμέσως μετά το συμβάν, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης, ενώ έχει δοθεί εντολή να διακοπεί προσωρινά η λειτουργία του λατομείου μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοψία του χώρου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ατύχημα που πιθανώς σχετίζεται με τη χρήση εκρηκτικών υλών, οι οποίες τοποθετούνται συνήθως για την εξόρυξη πετρωμάτων. Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένων πιθανών παραλείψεων σε θέματα ασφαλείας.