Ανδρουλάκης βάλλει κατά Μητσοτάκη για Τέμπη: «Δεν είναι παραπλανημένος Πρωθυπουργός, είναι ενορχηστρωτής»
Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη κυβέρνηση πως υποτιμά τη Δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές και το κράτος δικαίου, όπως φάνηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών και την τραγωδία των Τεμπών.
«Από την πρώτη στιγμή ο Πρωθυπουργός έβγαλε πόρισμα, λες και ήταν δικαστής. Δύο χρόνια ακούγαμε στα μέσα την ίδια προπαγάνδα: ότι για όλα φταίει το μοιραίο ρουσφέτι της Νέας Δημοκρατίας, ο σταθμάρχης. Αρνήθηκαν μέχρι και το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής του κ. Γεραπετρίτη για την αιτιώδη συνάφεια της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση με την τραγωδία. Αν είχαν εγκαταστήσει την τηλεδιοίκηση στον σιδηρόδρομο, τα δυο τρένα δεν θα είχαν ποτέ συγκρουστεί.
Κλιμάκωσε την κριτική στη κυβέρνηση της ΝΔ, κάνοντας λόγο για προπαγάνδα με «χαλκευμένες συνομιλίες του σταθμάρχη στο Πρώτο Θέμα αλλά αυτοί μιλούν για χαλκευμένα στη δικαιοσύνη τη διαχείριση του πορίσματος της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας για τις ευθύνες του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου για το μπάζωμα ενώ παρουσιάζεται βίντεο, που δεν έβρισκαν δύο ολόκληρα χρόνια για μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Θα το αξιολογήσει η δικαιοσύνη».
Στρέφοντας ευθέως τα «βέλη» του στον πρωθυπουργό, ο Νίκος Ανδρουλάκης, είπε πώς κ. Μητσοτάκης για όλα αυτά εμφανίζεται παραπλανημένος: «Δεν είναι παραπλανημένος Πρωθυπουργός . Είναι Πρωθυπουργός ενορχηστρωτής. Δεν ξεχνάμε και θα είμαστε στις πλατείες με την κοινωνία. Σταματήστε κ. Μητσοτάκη να υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Διπλό φονικό στη Λάρισα: Ανέφερε τον λόγο που τους σκότωσε ο δράστης στον δικηγόρο του (vid)
- Ο Σάκης Ρουβάς ξετρέλανε τα πλήθη στην Ξάνθη: Ο αισθησιακός χορός στην έναρξη του καρναβαλιού (vid)
- Αποκάλυψη Χατζηνικολάου για Τέμπη: «Αδιάψευστος μάρτυρας πως η έκρηξη προήλθε από κάποιο άλλο εύφλεκτο υλικό κι όχι απ' τα έλαια σιλικόνης»
