Τεράστιο χταπόδι επιτέθηκε σε μοντέλο που κολυμπούσε αμέριμνο στις Σεϋχέλλες (vid)
Το μοντέλο Federico Cola από το Μιλάνο της Ιταλίας βρισκόταν σε διακοπές στις Σεϋχέλλες όταν του επιτέθηκε ένα θηρίο. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Cola φαίνεται να κάνει μπάνιο στον Ινδικό Ωκεανό όταν ξαφνικά ένα χταπόδι βγαίνει από το νερό και τυλίγει τα πλοκάμια του γύρω του.
Το μοντέλο φαίνεται αρχικά έκπληκτο και φαίνεται να πέφτει μέσα στη θάλασσα αφού το χταπόδι του τράβηξε το πόδι.
Αλλά ένα ξεχωριστό κλιπ αποκάλυψε πώς αυτός και το χταπόδι έγιναν γρήγοροι φίλοι, καθώς τον βλέπουμε να σηκώνει το πλάσμα και να το αφήνει να γλιστρήσει πάνω στο σώμα του.
Στη συνέχεια, το μοντέλο φαίνεται να ξεκολλάει το ζώο από το σώμα του και να το επιστρέφει πίσω στο φυσικό του περιβάλλον.
Στο κλιπ που συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές ο Federico έγραψε: «Τι μαγική έκπληξη».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Βραζιλιάνος πούλησε όλα του τα υπάρχοντα και ταξίδεψε 2.000 χλμ για να συναντήσει τον έρωτα της ζωής του, αλλά ήταν AI (vid)
- Συγκίνηση για την Μιλού: Το τελευταίο «αντίο» στη σκυλίτσα που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει
- Η ασύλληπτη τραγωδία με το «τσουνάμι» μπύρας που έπνιξε οκτώ ανθρώπους στο Λονδίνο