Οδηγός στη Μυτιλήνη παρέσυρε και τραυμάτισε λιμενικό όταν του έκανε σήμα για έλεγχο: Αποδείχθηκε ότι ήταν φυγόποινος

Επιμέλεια:  Newsroom
Οδηγός στη Μυτιλήνη παρέσυρε και τραυμάτισε λιμενικό όταν του έκανε σήμα για έλεγχο: Αποδείχθηκε ότι ήταν φυγόποινος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Λιμενικός τραυματίστηκε, όταν οδηγός αυτοκινήτου ΙΧ τον παρέσυρε προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Στέλεχος του Λιμενικού Σώματος τραυματίστηκε σήμερα στις 9 το πρωί στο λιμάνι της Μυτιλήνης, κατά την άφιξη του πλοίου της γραμμής Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη, όταν οδηγός αυτοκινήτου ΙΧ τον παρέσυρε προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Ο λιμενικός, χειριστής σκύλου Κ9, έκανε σήμα στον αποβιβαζόμενο με το αυτοκίνητο από το πλοίο προκειμένου να τον ελέγξει. Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα, παρέσυρε τον λιμενικό και προσπάθησε να διαφύγει προς τον περιφερειακό δρόμο του κάστρου όπου και εγκλωβίστηκε στον εκεί αρχαιολογικό χώρο.

Ακολούθησε η σύλληψη του καταγόμενου από το Αγρίνιο οδηγού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Όπως έγινε γνωστό, έχει καταδικαστεί για κλοπές και άλλα αδικήματα και είναι φυγόποινος.

Ο λιμενικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι και εγκεφαλική κάκωση που δεν εμπνέει όμως ανησυχία.

@Photo credits: eurokinissi