Σοκαριστική αποκάλυψη από την Τραϊάνα Ανανία: «Δέχθηκα παρενόχληση από ιερέα όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού» (vid)

Σοκαριστική αποκάλυψη από την Τραϊάνα Ανανία: «Δέχθηκα παρενόχληση από ιερέα όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού» (vid)
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Τραϊάνα Ανανία, η οποία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν ιερέα όταν ήταν παιδί.

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε φιλοξενούμενη στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν ήταν στην έκτη δημοτικού είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν ιερέα.

«Στα πλαίσια μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερ, είχα βιώσει στύση από τον πάτερ. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει, είχα βιώσει αυτό. Πως τον λένε, δε θυμάμαι. Ποιος είναι, δε θυμάμαι, δε μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Η ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου. Ήταν κι αυτός εκεί και εξομολογούσε, πήγα να εξομολογηθώ. Του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη που είμαι ερωτευμένη, και μου έλεγε αυτός, “πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα”, και όταν μετά μου είπε, “έλα να σε εξομολογήσω” και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό. Έγινε αυτό. Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Δεν το είπα σε κανέναν τότε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 12:30