Τέλος εποχής: Η Δαλάκα ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναμπεί στο Survivor, «συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν» (vid)

Τέλος εποχής: Η Δαλάκα ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναμπεί στο Survivor, «συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν» (vid)
Με το φετινό Survivor κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την Κατερίνα Δαλάκα που άνοιξε το 2018.

Λίγο πριν το τέλος του φετινού Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα ανακοίνωσε ότι κλείνει οριστικά ο κύκλος της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά από συμμετοχή σε τέσσερις διαφορετικούς κύκλους (2018, 2019, 2023, 2024) του Survivor, η αθλήτρια στίβου που εξασφάλισε μια θέση στον πρώτο αγωνιστικό τελικό της Ελλάδας, συγκινημένη κατέστησε σαφές ότι δεν σκοπεύει να ξαναπεράσει χρόνο στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου.

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», συμπλήρωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θα παλέψω σήμερα για την πιο σημαντική ασυλία της χρονιάς. Επί της ουσίας παίρνεις το εισιτήριο απευθείας για την τελική τετράδα. Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ. Ένα συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν και σε όσους με αγαπούν. Και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.