Πατήσια: Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και μαχαίρωσε την οδηγό
Ο δράστης συνελήφθη και λέει πως η γυναίκα είναι συγγενής του και έχουν διαφορές, ενώ εκείνη υποστηρίζει πως δεν τον γνωρίζει.
Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:00 στα Πατήσια, στη συμβολή των οδών Τραλέων και Σιβόρων, όταν ένας άνδρας 51 ετών άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκίνητου και τραυμάτισε με μαχαίρι την 63χρονο οδηγό του οχήματος.
Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό πρόσωπό του και είχαν διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Καρυστιανού: «Όνειρα σε μπάζωμα, ξεκάθαρο το όφελος για το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο»
- Τα συγκλονιστικά λόγια του Θανάση Παπακωνσταντίνου στην τελευταία του συναυλία: «Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με!» (vid)
- Ο Απόστολος Λύτρας είναι ο γνωστός ποινικολόγος που χτύπησε την σύζυγό του: Μίλησε ο ίδιος στις κάμερες (vid)