Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά: Ο δράστης φεύγει σαν κύριος μέσα στα αίματα

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά: Ο δράστης φεύγει σαν κύριος μέσα στα αίματα
Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά, με τον δράστη να αποχωρεί ανενόχλητος γεμάτος αίματα.

Συμπλοκή με ξύλο, πυροβολισμούς και απολογισμό τρεις τραυματίες, είχε το άγριο επεισόδιο μέσα σε μίνι μάρκετ στα Χανιά.

Ένας άνδρας γνωστός στην αστυνομία, καθώς έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, μπήκε στο μίνι μάρκετ και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, τραυμάτισε στο πόδι με πιστόλι τον Σύρο ιδιοκτήτη ενώ στη συνέχεια, με ξύλινο μπαστούνι χτύπησε στο κεφάλι και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα, επίσης Σύρους, που εργάζονταν στο κατάστημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Μάλιστα, στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, ο δράστης έφυγε σαν κύριος από το κατάστημα, με το πρόσωπό του να είναι γεμάτο στα αίματα, πιθανότατα από κάποια κουτουλιά που έριξε στα θύματα.

Στη συνέχεια ανέβηκε πάνω στη μοτοσικλέτα του μαζί με ένα ακόμα άτομο που ήταν μαζί του και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλείται η ζωή τους.