Ο Μπεν Άφλεκ φόρεσε τα sneakers που θα ήθελαν όλοι: Ένα ζευγάρι αξίας 17.000 ευρώ

Ο Μπεν Άφλεκ φόρεσε τα sneakers που θα ήθελαν όλοι: Ένα ζευγάρι αξίας 17.000 ευρώ
Κάθε σωστός sneakerhead θα ήθελε να έχει στη συλλογή του τα What the dunk του 2007.

Για κάποιους τα sneakers είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα παπούτσια. Είναι στιλ, συμπεριφορά και τρόπος ζωής. Παράλληλα, τα συγκεκριμένα παπούτσια μπορούν να κάνουν άριστα δύο δουλειές. Η μία αποτελεί σαφώς την πραγματική τους χρήση, δηλαδή να τα φοράμε, ωστόσο για ορισμένους τα sneakers και ειδικά κάποια σπάνια μοντέλα, αποτελούν συλλεκτικά αντικείμενα που εκθέτουν μέσα στο σπίτι τους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως διεξάγονται κατά καιρούς πολλές δημοπρασίες σπάνιων ζευγαριών αθλητικών παπουτσιών, τα οποία “χτυπάνε” οι συλλέκτες σε εξωφρενικές τιμές. Κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε και στην περίπτωση του Μπεν Άφλεκ.

Βλέπεις, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη να φορά πρόσφατα το μοντέλο What the dunk της Nike που χρονολογείται από το 2007 και η τιμή του είναι περίπου στα 17.000 ευρώ. Μια τιμή ασφαλώς που σε κάποια δημοπρασία μπορεί να φτάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ.

Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, αν ο ηθοποιός τα αγόρασε πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν στην αγορά ή αν πήγε σε κάποια δημοπρασία για να πάρει αυτό το ζευγάρι. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι λάτρης των σπάνιων sneakers, αφού στονπαρελθόν ο φωτογραφικός φακός τον έχει πετύχει να κυκλοφορεί, φορώντας πανάκριβα μοντέλα.