Ο Παυλόπουλος τρόλαρε τον Οικονόμου για την ήττα στο ΣΕΦ αλλά πήρε την απάντηση: «Θα πέσει πολύ κλάμα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ» (vid)

Ο Παυλόπουλος τρόλαρε τον Οικονόμου για την ήττα στο ΣΕΦ αλλά πήρε την απάντηση: «Θα πέσει πολύ κλάμα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ» (vid)
Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος αντάλλαξαν «φιλοφρονήσεις» κατά την έναρξη της εκπομπής τους ΣΚΑΪ, μετά τον χθεσινό 4ο τελικό των «αιωνίων» στη Basket League.

Με ανυπομονησία περίμενε ο Άκης Παυλόπουλος τον Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» προκειμένου να τον πικάρει για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό της Basket League, με την σειρά να είναι στο 2-2.

«Έλα που σε περίμενα...Ήθελα να σε δω σήμερα. Ξεχωριστά σήμερα. Είχα μια αγωνία, κατάλαβες; Μια λαχτάρα...», είπε ο Άκης Παυλόπουλος στον συμπαρουσιαστή του στον ΣΚΑΪ.

«Γιατί κουνιέσαι, τι έχεις πάθει; Τί είναι αυτές οι γελοιότητες», απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου δείχνοντας το πράσινο βραχιολάκι-γούρι που είχε στο χέρι του ο συνάδελφός του.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος

Οικονόμου: Την Παρασκευή που μας έρχεται είναι ο τελικός των τελικών. Κι επειδή μέσα στο ΟΑΚΑ εμείς έχουμε μάθει να κερδίζουμε...

Παυλόπουλος: Ποιος, εσείς;

Οικονόμου: Ναι εμείς... Το 1-0 που έγινε; Έγινε πουθενά αλλού;

Παυλόπουλος: Το 2-2 που έγινε;

Οικονόμου: Χθες έγινε το 2-2, δεν κερδίσατε! Ισοφαρίσατε χθες!

Παυλόπουλος: Αν από το 0-2 πας σε 3-2 και χάσεις, αυτό δεν θα είναι... Θα είναι... καταλαβαίνεις, δεν θέλω να το πω πρωί πρωί... Είμαστε και στην τηλεόραση...

Οικονόμου: Την Παρασκευή κλαίνε... Μην βιάζεσαι, θα πέσει πολύ κλάμα την Παρασκευή. Μην παίρνει πολύ θάρρος. Την Παρασκευή θα κάνουμε τους λογαριασμούς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα