Για 20 ώρες έψαχναν ψαροντουφεκά στη θάλασσα και εκείνος τους έβλεπε από beach bar της Πάτρας

Επιμέλεια: Newsroom
Για 20 ώρες έψαχναν ψαροντουφεκά στη θάλασσα και εκείνος τους έβλεπε από beach bar της Πάτρας
Λύθηκε το μυστήριο με τον ψαροντουφεκά που ήταν αγνοούμενος για περισσότερες από 20 ώρες σε θαλάσσια περιοχή της Πάτρας.

Βρέθηκε ο 27χρονος ψαροντουφεκάς που ήταν εξαφανισμένος για περισσότερες από 20 ώρες στη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αγιαλείας.

Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν σε beach bar της Πάτρας και παρακολουθούσε τις έρευνες για τον εντοπισμό του, στη μεγάλη επιχείρηση που είχε στηθεί από το Λιμενικό.

Την ώρα που τον αναζητούσαν σκάφη, βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, ιδιώτες δύτες και ελικόπτερο σε θάλασσα και ξηρά, εκείνος κρυβόταν φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία

Σύμφωνα με το pelop.gr όταν εντοπίστηκε κατέθεσε στους λιμενικούς: «Φοβήθηκα, γιατί έκανα παράνομη αλιεία και φοβόμουν τις επιπτώσεις» και τόνισε ότι δεν κατάλαβε πως οι έρευνες γίνονταν για εκείνον. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 27χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα του δίνοντας το στίγμα του και εκείνη ειδοποίησε το Λιμενικό.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Πελοπόννησος», ο νεαρός είχε ναυτολογηθεί σε πλοίο που είχε καταπλεύσει στην Αντίκυρα, από το οποίο δηλώθηκε ως «απών», κατά την επιθεώρηση προχθές το μεσημέρι.