Ατύχημα την ώρα που ο Μητσοτάκης αποχωρούσε από το εκλογικό κέντρο: Κάποιος πάνω στον πανικό πάτησε σκυλάκι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ατύχημα την ώρα που ο Μητσοτάκης αποχωρούσε από το εκλογικό κέντρο: Κάποιος πάνω στον πανικό πάτησε σκυλάκι (vid)
Ατύχημα με σκυλάκι στο εκλογικό κέντρο που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Μητσοτάκης.

Λίγο μετά τις 10:30 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς. Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον γιο, ήταν αρκετά ευδιάθετος και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς πολίτες.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα κατά την έξοδο του από την εκλογική αίθουσα. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατευθυνόταν στις σκάλες για να βγει εκτός κτιρίου, αρκετός κόσμος τον ακολουθούσε.

Οι φωτορεπόρτερ έτρεχαν να πάρουν θέση για τα πλάνα τους και τότε ακούστηκε ένα σκυλάκι να γαβγίζει έντονα. Όπως έγινε γνωστό, κάποιος πάνω στον πανικό πάτησε το σκυλάκι, με τον κόσμο να σαστίζει αρχικά ακούγοντας το κλάμα του.

Δείτε το περιστατικό

«Είναι μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα και ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Θέλω να επαναλάβω σήμερα ότι οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε τόσο ισχυροποιούμε τη Δημοκρατία.

Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία, τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε.

Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που προσέρχονται σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία για να προφέρουν την δική τους ετυμηγορία» δήλωσε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε.