Το απίθανο σχόλιο που είχε το ρεκόρ likes στο Instagram μέχρι την απάντηση του Κριστιάνο στον Μπαπέ

Επιμέλεια: Newsroom
Το απίθανο σχόλιο που είχε το ρεκόρ likes στο Instagram μέχρι την απάντηση του Κριστιάνο στον Μπαπέ
Το σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάντο είχε τα διπλάσια likes σε σχέση με εκείνο που κατείχε το ρεκόρ στο instagram μέχρι πρότινος.

O Κιλιάν Μπαπέ είναι επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του (και) στα social media.

Όπως ήταν αναμενόμενο, χιλιάδες ήταν τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, αλλά ένα συγκέντρωσε εκατομμύρια likes, και μάλιστα αυτό το σχόλιο έσπασε το ρεκόρ στο instagram γενικότερα.

Πρόκειται για το σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο ποστάρισμα του Μπαπέ το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 4.000.000 likes.

Ποιο ήταν όμως το σχόλιο που είχε κάνει ρεκόρ πριν από εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο;

Το προηγούμενο ρεκόρ likes σε σχόλιο, ήταν σε ανάρτηση ενός 13χρονου, του Reed Harrington. Ο μικρός είναι πολύ ενεργός στα social media και συνήθως καταγράφει τις προσπάθειές του σε squat, τρεξίματα κλπ. Έτσι, το παιδί στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 δημοσίευσε ένα βίντεο απευθυνόμενος στους ακόλουθούς του, λέγοντας: «Όταν θα έχω 200.000 ακολούθους, θα κάνω ό,τι λέει το κορυφαίο σχόλιο σε αυτό το βίντεο και θα το δημοσιεύσω».

Ένας χρήστης του Instagram που ονομάζεται «fiven9nekid» απάντησε κάτω από το βίντεο του 13χρονου και το σχόλιο του συγκέντρωσε περισσότερα από δυο εκατομμύρια likes, κάνοντας ρεκόρ, το οποίο βέβαια πλέον έχει καταρρίψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από μερικές ημέρες.

Σχόλιο στο Instagram

Ο χρήστης fiven9nekid σχολίασε στο βίντεο του 13χρονου Reed, να πετάξει σε μια μικρή πόλη στην Ταϊλάνδη, να προπονηθεί στο Muay Thai, να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά, να επιστρέψει και να γίνει μέλος του UFC. Ζήτησε επίσης από το παιδί να κάνει μια συνέντευξη, αφού καταφέρει όλα αυτά που του ζήτησε, στην οποία θα αναφέρει πως το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν ο λόγος που τον έκανε και πάλεψε τόσο σκληρά.