Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Η στιγμή που καμηλοπάρδαλη αρπάζει 2χρονη από το αμάξι των γονιών της

Επιμέλεια: Newsroom
 Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Η στιγμή που καμηλοπάρδαλη αρπάζει 2χρονη από το αμάξι των γονιών της
Λαχτάρησαν οι γονείς ενός δίχρονου κοριτσιού, όταν μια καμηλοπάρδαλη την άρπαξε και την σήκωσε μπροστά στα μάτια τους.

Η βόλτα μιας οικογένειας από το Τέξας των ΗΠΑ σε πάρκο της περιοχής λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Κι αυτό διότι το δίχρονο κοριτσάκι κινδύνευσε όταν μια καμηλοπάρδαλη την άρπαξε και την σήκωσε στον αέρα.

Η 2χρονη βρισκόταν στην καρότσα ενός φορτηγού μαζί με την οικογένειά της, όπου έκαναν σαφάρι. Το κοριτσάκι καθόταν δίπλα στη μητέρα της και τάιζε τα ζώα στο Κέντρο Άγριας Ζωής Fossil Rim στο Γκλεν Ρόουζ του Τέξας.

Τότε μια καμηλοπάρδαλη έσκυψε για να πάρει μια σακούλα με τρόφιμα και κατά λάθος άρπαξε την μικρή από το πουκάμισο και τη σήκωσε στον αέρα.

«Σταματήσαμε για να ταΐσουμε τις καμηλοπαρδάλεις και στράφηκα για ρίξω μια ματιά από το πίσω παράθυρο και είδα την καμηλοπάρδαλη να σκύβει και να την αρπάζει και την έχασα απ’ τα μάτια μου», δήλωσε ο πατέρα της μικρής στο τοπικό δίκτυο KWTX.

Στο βίντεο φαίνεται η καμηλοπάρδαλη να αφήνει την μικρή, η οποία έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της. Ευτυχώς το κοριτσάκι δεν τραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τους γονείς της ένα κουκλάκι καμηλοπάρδαλη και ένα μπλουζάκι με μια καμηλοπάρδαλη.