Πρώην αστυνομικός έστελνε απειλητικά email σε εισαγγελείς: «Θα σου σκίσω την κ#λ%τ$^&δ@»

Επιμέλεια: Newsroom
Πρώην αστυνομικός έστελνε απειλητικά email σε εισαγγελείς: «Θα σου σκίσω την κ#λ%τ$^&δ@»
Απειλές, χυδαίο και υβριστικό περιεχόμενο 5.500 σελίδων έστελνε ένας πρώην αστυνομικός σε εισαγγελείς.

Αντιμέτωπος με ένα πρωτόγνωρο περιστατικό ήρθε ένας δικαστικός λειτουργός στον Βόλο, ο οποίος έγινε δέκτης απειλητικών και υβριστικών email από έναν 57χρονο πρώην αστυνομικό, ο οποίος αποτάχθηκε από το σώμα και επί 24 χρόνια διεκδικεί σύνταξη απειλώντας θεούς και δαίμονες.

«Να σε φυλάει ο Θεός. Γιατί τότε δεν θα κάνεις την πάπια. Γιατί θα βελάζεις σαν κατσίκι που το σφάζουν στο γόνατο. Να τρέμετε την οργή μου. Πάντοτε να με φοβάστε. Το δίκαιο και ο νόμος θα επικρατήσει», είναι σύμφωνα με το lawandorder ένα μικρό απόσπασμα από e-mail 5.500 σελίδων, που έλαβε την περασμένη Παρασκευή, ο δικαστικός λειτουργός.

Το e-mail με το οποίο ο 57χρονος εκτοξεύει ευθείες απειλές εναντίον εισαγγελικού λειτουργού, όπως «θα σου σπάσω τα μούτρα» και περιέχει πλήθος χυδαίων εκφράσεων, όπως «θα σου σκίσω την κ…. ίδα», δεν περιορίστηκε μόνο στον παραλήπτη.

Στάλθηκε σε όλες τις εισαγγελίες της χώρας, όπου μάλιστα ο συντάκτης τηλεφωνούσε για να βεβαιωθεί ότι έχει παραληφθεί και έφθασε στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία τόσο υπουργών, βουλευτών ακόμη και ευρωβουλευτών.

Ο 57χρονος πρώην αστυνομικός έχει στοχοποιήσει επίσης, συγκεκριμένο πρόσωπο τα δύο τελευταία χρόνια, συντάσσοντας, όπως χαρακτηριστικά ακούστηκε από την έδρα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, πάνω από 10.000 σελίδες με ύβρεις και απειλές, τις οποίες πάντως ο ίδιος, χαρακτήρισε μηνύσεις.

Σε βάρος του 57χρονου κατατέθηκε μήνυση για απειλή και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Χθες (4/6) οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος για «βία κατά δικαστικού λειτουργού», ο ίδιος όμως φαινόταν να μην έχει επίγνωση της δύσκολης κατάστασης.

Όπως έγινε γνωστό, ο 57χρονος υπηρέτησε δέκα χρόνια, από το 1989 έως και το 1999, στην Ελληνική Αστυνομία, αποτάχθηκε όμως ως αδικαιολογήτως απών για διάστημα άνω των έξι μηνών.

Από το 2000 συγκεκριμένα, διεκδικεί σύνταξη, την οποία δεν δικαιούται να λάβει. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω. Είχε απευθυνθεί σε εισαγγελικό λειτουργό προκειμένου να του παράσχει νομική βοήθεια. Όταν του έγινε γνωστό ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και παραπέμφθηκε στο Πρωτοδικείο, ο 57χρονος ξεκίνησε με επιστολές και βρίζει και να απειλεί.