Αρναούτογλου σε Μαραντίνη: «Αν ήμουν γκέι, θα ήθελα πολύ να κάνω δεσμό μαζί σου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αρναούτογλου σε Μαραντίνη: «Αν ήμουν γκέι, θα ήθελα πολύ να κάνω δεσμό μαζί σου» (vid)
Κομπλιμέντα δέχθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

Στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (4/6) ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής δέχθηκε ένα ιδιαίτερο κομπλιμέντο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είσαι πάντα πάρα πολύ κομψός, πάρα πολύ όμορφος. Θα σου πω κάτι: αν μου άρεσαν οι άντρες, αν ήμουν γκέι, θα μου άρεσε πολύ να έχουμε δεσμό μαζί», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία να ξέρεις. Δεν ροχαλίζω, δεν πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι, πού και πού μαγειρεύω», απάντησε χαριτολογώντας ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Όλα αυτά που δεν κάνεις εσύ τα κάνω εγώ. Θα μου άρεσε που δεν ροχαλίζεις και θα είχα θέμα αν κοιμόσουν πιο νωρίς από μένα. Πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι», τόνισε με χιούμορ ο παρουσιαστής, και τότε παρενέβη η σύντροφός του Νάνσυ Αντωνίου από το control της εκπομπής.

«Η Νάνσυ, το ξέρετε ότι έχω μία σχέση εδώ και πολλά χρόνια μαζί της, μου λέει από το ακουστικό: αγάπη μου, μού το φέρνεις τώρα σιγά-σιγά; Νάνσυ, όχι. Ακόμα είμαι μαζί σου, μου αρέσουν οι γυναίκες. Αν κάτι αλλάξει, θα βγω να το πω», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.