Το τεράστιο ποσό που θα πάρει η Shakira για να τραγουδήσει στον γάμο του γιου του πλουσιότερου άνδρα στην Ινδία

Το τεράστιο ποσό που θα πάρει η Shakira για να τραγουδήσει στον γάμο του γιου του πλουσιότερου άνδρα στην Ινδία
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην ιδιωτική κρουαζιέρα, που θα σηματοδοτήσει το pre-wedding πάρτι του Anant Ambani και της Radhika Merchant.

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν τα πράγματα για τη Shakira από τη στιγμή που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον Ζεράρ Πικέ και να αφήσει τη Βαρκελώνη. Η τραγουδίστρια έχει πλέον μετακομίσει και μένει μόνιμα στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της. Μάλιστα, αρκετά ξένα δημοσιεύματα τη θέλουν ξανά ερωτευμένη.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της τώρα, η Shakira δε σταματά να βγάζει νέα κομμάτια, ενώ μόλις έγινε γνωστό ότι έκλεισε και μια δουλειά αρκετών εκατομμυρίων. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στην Ευρώπη, προκειμένου να τραγουδήσει στο pre-wedding πάρτι του γιου του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας.

Ο Anant Ambani ετοιμάζεται να παντρευτεί την Radhika Merchant στις 12 Ιουλίου στη Βομβάη, ωστόσο πριν θα διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι. Μάλιστα, αυτό θα είναι το δεύτερο πάρτι πριν τον γάμο, αφού στο πρώτο που έγινε πριν λίγο καιρό, τραγούδησε live η Ριάνα. Τώρα είναι η σειρά της Shakira να ερμηνεύσει τα γνωστά της τραγούδια μπροστά στο ζευγάρι.

Πόσα χρήματα θα πάρει για να εμφανιστεί για λίγη ώρα στην κρουαζιέρα που θα διοργανωθεί το pre-wedding πάρτι; Ακριβώς τα ίδια χρήματα που δόθηκαν και στη Ριάνα, δηλαδή λίγο πάνω από πεντέμιση εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Shakira θα εμφανιστεί στη δεύτερη ημέρα της κρουαζιέρας, ενώ την πρώτη ημέρα το ζευγάρι από την Ινδία θα δει live τους Backstreet Boys. Όχι κι άσχημα έτσι;