Κόκλας: «Ο "Αλέκος" από τα "Εγκλήματα" με χαρακτηρίζει, ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με αυτή τη σειρά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κόκλας: «Ο "Αλέκος" από τα "Εγκλήματα" με χαρακτηρίζει, ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με αυτή τη σειρά» (vid)
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «τα Εγκλήματα», όπου είχε υποδυθεί τον «Αλέκο», ιδιοκτήτη κρεοπωλείου.

Ο Κώστας Κόκλας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «I love ΣουΚου» και αναφέρθηκε στους ρόλους που τον έχουν χαρακτηρίσει, στην ζωή του και την καριέρα του.

«Μου έχει τύχει να μου ζητήσουν στον δρόμο να φωτογραφηθούμε και να μην είναι κατάλληλη στιγμή. Το κατανοούν κι αυτοί και λένε συγγνώμη. Γενικά, επειδή είμαι ενεργός στα social, δεν έχω πρόβλημα να φωτογραφίζομαι. Κι αυτός που το ζητά, το ζητά με καλή διάθεση και σε τιμά. Ο Αλέκος από τα "Εγκλήματα" με χαρακτηρίζει. Είναι κι άλλοι ρόλοι, αλλά στα Εγκλήματα ήταν μία σειρά που καθόρισε το χιούμορ μας και το πως σκεφτόμαστε. Ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με αυτή τη σειρά» ανέφερε ο Κώστας Κόκλας.

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει μία εκπομπή ως παρουσιαστής: «Μου φέρεται πολύ καλά η δουλειά μου και μου απορροφά πολλή ενέργεια και μου αρέσει να παίζω στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν έχει έρθει κάτι τέτοιο. Είμαι και της άποψης ότι δεν τα βάζεις όλα κάτω από τις μασχάλες χωρίς να το υποτιμώ. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που το κάνουν πολύ καλά, κι ηθοποιοί και παρουσιαστές. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι ηθοποιός, τραγουδιστής ή δημοσιογράφος, αλλά με το αν έχεις μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα».

«Αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά και είναι πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες στη δουλειά μας. Έτσι, γίνεται συνήθως. Κι εγώ ας πούμε, έφυγα από τη δουλειά μου και πήγε ένας άλλος στη θέση μου», είπε για τον «Μάρτυρα Κατηγορίας».