Δίνει πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σε ποια σχολή θέλει να περάσει ο δολοφόνος της Καρολάιν (vid)

Δίνει πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σε ποια σχολή θέλει να περάσει ο δολοφόνος της Καρολάιν (vid)
Ο καταδικασμένος για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στο έγκλημα των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε, δίνει πανελλαδικές εξετάσεις.

Στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας και Λογοτεχνίας εξετάστηκε την Παρασκευή (31/5) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο 33χρονος πιλότος εκτίει την ποινή του στις φυλακές Μαλανδρίνου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος πέρυσι ήθελε να περάσει στη Νομική, ενώ στόχος του φέτος είναι η ψυχολογία και η κοινωνιολογία. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 33χρονος διαβάζει καθημερινά και συστηματικά, ενώ απασχολείται και στην οικονομική διαχείριση της καντίνας του σωφρονιστικού καταστήματος.

Αναφερόμενος στην εκπαίδευση των κρατουμένων, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος είπε στο Mega: «Στον πυρήνα της σωφρονιστικής πολιτικής βρίσκεται και η εκπαίδευση των κρατουμένων που είναι ένα δικαίωμα, ένας όρος για την κοινωνική επανένταξη και για τη μη υποτροπή. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να ενισχύσουμε τις εκπαιδευτικές δομές σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα και να δώσουμε το δικαίωμα σε κάθε κρατούμενο να μορφωθεί, να αναπτύξει τις ατομικές και κοινωνικές του δεξιότητες. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε διαμορφώσει εκπαιδευτικές δομές σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα».