Εξιχνιάστηκε δολοφονία στο Ηράκλειο 17 χρόνια μετά: Οδηγήθηκαν στα ίχνη του μετά από ταυτοποίηση ενός ορφανού αποτυπώματος (vid)

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στο Ηράκλειο 17 χρόνια μετά: Οδηγήθηκαν στα ίχνη του μετά από ταυτοποίηση ενός ορφανού αποτυπώματος (vid)
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε πριν από μερικά 24ωρα, με τις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνουν έναν 39χρονο, ο οποίος απολογείται οδηγείται αύριο ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί.

Μια δολοφονία που συνέβη πριν από 17 χρόνια στο Ηράκλειο εξιχνιάστηκε πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη neakriti.gr, o άτυχος άνδρας είχε εντοπιστεί δολοφονημένος σε αγροικία κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στο Καστέλλι Ηρακλείου στις 13 Νοεμβρίου 2007.

«Τον πέτυχαν στον ύπνο, κοιμόταν» δηλώνει ο αδελφός του 59χρονου κτηνοτρόφου, Κώστα Κουνάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 17 χρόνια στο Καστέλλι Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε πριν από μερικά 24ωρα, με τις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνουν έναν 39χρονο, ο οποίος απολογείται οδηγείται αύριο ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί. Φαίνεται πως οδηγήθηκαν στα ίχνη του, ύστερα από ταυτοποίηση ενός ορφανού αποτυπώματος στην πόρτα του θύματος.

Ο φερόμενος ως δράστης, που αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας του κτηνοτρόφου, έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές ως κατηγορούμενος σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ο αδελφός του δολοφονημένου κτηνοτρόφου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Δεν ξέραμε τίποτα για την υπόθεση, είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης να την ξεκαθαρίσει. Σκότωσαν τον αδελφό μου, πήγε το πρωί ο ανιψιός μου και τον βρήκε σκοτωμένο. Με πήρε τηλέφωνο και του είπα "μην αγγίξεις τίποτα και πάρε τηλέφωνο την αστυνομία"».

Περιέγραψε στη συνέχεια πως «τον αδελφό μου τον πέτυχαν στον ύπνο, κοιμόταν. Ήταν στο κρεβάτι πάνω, είχε βγάλει τις αρβύλες του. Πήγα και είδα ότι από το σημείο που τον σκότωσαν, τον είχαν σύρει πάνω σε μια κουβέρτα και ο ιατροδικαστής είπε ότι γύρισαν μετά από τρεις ώρες. Τον σκότωσαν με καρεκλοπόδαρο ενώ κοιμόταν και του πήραν το δίκανο».

Οι συγγενείς του κτηνοτρόφου ζητούν να λάμψει η αλήθεια για το ποιος είναι ο δράστης και να τιμωρηθεί από την δικαιοσύνη.