Ένας 50χρονος στην Πάτρα πήγε να φορέσει τα παπούτσια του και τον δάγκωσε η οχιά: «Δεν κατάλαβα ότι ήταν φίδι» (vid)

Ένας 50χρονος στην Πάτρα πήγε να φορέσει τα παπούτσια του και τον δάγκωσε η οχιά: «Δεν κατάλαβα ότι ήταν φίδι» (vid)
Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας έκριναν πως ο 50χρονος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα με 50χρονο που πήγε να φορέσει τα παπούτσια του και ένιωσε ένα τσίμπημα. Δεν είχε καταλάβει πως μέσα στις γαλότσες της δουλειάς του ήταν κρυμμένη μία οχιά που τελικά τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News» ο 50χρονος που βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του από το τσίμπημα μίας οχιάς, περιγράφει πώς άρχισαν όλα, όταν βγήκε έξω από το σπίτι του στην Πάτρα, απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, για να αλλάξει ζευγάρι παπούτσια και να πάει στη δουλειά του.

«Ήταν μέσα στο παπούτσι»

«Ήταν μέσα στο παπούτσι. Πήγα να βγάλω τα παλιά, να φορέσω της δουλειάς. Εκείνη την ώρα πόνεσα λίγο, δεν το κατάλαβα ότι ήταν φίδι στην αρχή».
Μέσα στις μπότες είχε κουλουριαστεί μία οχιά. Από το τσίμπημα, ο 50χρονος έκανε πίσω και τότε το φίδι βγήκε έξω και τον τσίμπησε ξανά.

«Με τσίμπησε δύο φορές, ξανά μπήκε στο παπούτσι, μικρή ήταν. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου, δεν καταλάβαινα τι έγινε».
Ο 50χρονος, μόλις είδε μπροστά του την οχιά, έπαθε σοκ. Μετά το δεύτερο τσίμπημα κάλεσε τον γείτονα να πάει να τον βοηθήσει. Είχε αρχίσει ήδη να χάνει τις αισθήσεις του.

«Πήγα τον βρήκα εγώ, ήταν ήδη λιπόθυμος. Ήταν κάτω που τον είδα εγώ, μπρούμυτα. Ημιλιπόθυμος, έβγαζε σάλια από το στόμα, με το ζόρι μου μίλαγε».

Το δηλητήριο της οχιάς είχε αρχίσει ήδη να επιδρά στον οργανισμό του. Ο φίλος του έφτασε έξω από το σπίτι με άλλους δύο άντρες και είδαν τον 50χρονο πεσμένο με το κεφάλι του να αιμορραγεί από την πτώση.

«Το μόνο που μου ‘πε ότι τον έφαγε, μία μου έλεγε στο χέρι, μία μου έλεγε στο πόδι, είχε χτυπήσει το κεφάλι, έβγαζε και λίγο αίμα γύρω στα 2 εκατοστά πληγή, φανταστήκαμε για εγκεφαλικό, λέμε από πού και ως πού να πέσει; Τον βάλαμε πάνω στο αγροτικό, στην καρότσα, και τον πήγαμε στο Κέντρο Υγείας στην Ερυμάνθια».

Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας έκριναν πως ο 50χρονος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο και να χορηγηθεί αντιοφικός ορός. Ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ.

«Πώς έγινε… Έγινε το κακό. Αφού γλιτώσαμε, τέλος καλό, όλα καλά».