Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, αλλά υπερκούπωση δεν το λες, 311 τίτλους ο Ολυμπιακός από εδώ μέχρι το διάστημα» (vid)

Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, αλλά υπερκούπωση δεν το λες, 311 τίτλους ο Ολυμπιακός από εδώ μέχρι το διάστημα» (vid)
Ο Δημήτρης Οικονόμου έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει του συνολικού τίτλους του Ολυμπιακού.

Την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό στο Final 4 του Βερολίνου σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου γνωστός για τα ερυθρόλευκά του συναισθήματα. Αρχικά καλημέρισε τον συμπαρουσιαστή του στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, Άκη Παυλόπουλο που είναι δηλωμένος φίλος του τριφυλλιού.

«Άδωμεν από την υπερκούπωση», είπε ο Παυλόπουλος με τον Οικονόμου να του απαντάει. «Εντάξει ρε παιδί μου συγχαρητήρια και μπράβο στον Παναθηναϊκό». Ο Παυλόπουλος συνέχισε: «Δύο σε 48 ώρες; Δύο; Δεν το έχεις ζήσει αυτό... Και στο χορτάρι και στο παρκέ;».

Τότε ο Οικονόμου ξέσπασε: «Χθες η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήρε το πρωτάθλημα. Και φτάσαμε -επειδή μιλάει ο κύριος για τίτλους και υπερκούπωση- ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα και να είμαστε στους 311 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα. Οι κύριοι εδώ θέλουν δύο αιώνες περίπου για να φτάσουν εκεί».

Και συνέχισε: «Άσε τώρα... Μιλάς για υπερκούπωση... Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δεν το συζητάμε, τεράστια επιτυχία, έβδομο αστέρι, μπράβο και για το Κύπελλο, αλλά υπερκούπωση δεν το λες. Υπερκούπωση λες εδώ, 311 γράφει το κοντέρ! Από εδώ μέχρι το διάστημα».