The Smashing Machine: Ο Ντουέιν Τζόνσον εμφανίζεται με μαλλιά και χωρίς τατουάζ στον νέο του ρόλο

The Smashing Machine: Ο Ντουέιν Τζόνσον εμφανίζεται με μαλλιά και χωρίς τατουάζ στον νέο του ρόλο
Έναν αγνώριστο The Rock θα δούμε στη νέα του ταινία, που είναι αφιερωμένη στο MMA.

Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του Χόλιγουντ και δικαίως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της βιομηχανίας. Τον βλέπουμε να παίζει συνήθως πολύ απαιτητικούς ρόλους σε ταινίες δράσης, ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και στη νέα του ταινία με τίτλο «The Smashing Machine».

Σε αυτή ο καταξιωμένος ηθοποιός θα γευτεί για άλλη μια φορά το πώς είναι να μπαίνεις σε ρινγκ. Με παρελθόν που συνδέεται με το WWE, τώρα θα επικεντρωθεί στις μικτές πολεμικές τέχνες (MMA) σε μια ταινία όπου θα πρέπει να μπει στη θέση ενός από τους πιο διάσημους αθλητές στον κόσμο, του Μαρκ Κερ, ο οποίος ήταν δύο φορές πρωταθλητής βαρέων βαρών του UFC, ενώ κατείχε επίσης δεκάδες τίτλους μεταξύ της δεκαετίας του 1990 και του 2000.

Στο The Smashing Machine ο Rock θα συμπρωταγωνιστήσει με την Έμιλι Μπλαντ, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο «Jungle Cruise». Τώρα η Μπλαντ θα παίξει το ρόλο της Dawn Staples, της συντρόφου του μαχητή.

Εκτός από το ίδιο το έργο, αυτό που τράβηξε την προσοχή μας ήταν η νέα εμφάνιση του Ντουέιν Τζόνσον για τον ρόλο του Κερ. Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δημοσίευσε ο ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram, τον βλέπουμε αγνώριστο, με μαλλιά και χωρίς τατουάζ.

«Είναι μια τρελή μεταμόρφωση», «Μοιάζει με τον Ράντι Όρτον», «Εσύ είσαι;», «Ο Rock με μαλλιά είναι εντελώς διαφορετικός» και «Δεν αναγνώρισα καν τον The Rock», ήταν μόνο μερικά από τα χιλιάδες σχόλια που του άφησαν οι followers του κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Όλα αυτά για να παίξει έναν ρόλο που ήθελε πολύ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου που θέλω να πιέσω τον εαυτό μου όπως δεν το έχω κάνει στο παρελθόν. Θέλω να κάνω ταινίες που έχουν σημασία, που εξερευνούν την ανθρωπιά, τον αγώνα και τον πόνο», σχολίασε πρόσφατα.