Η Νίκι Μινάζ συνελήφθη στο Άμστερνταμ για ναρκωτικά: Ακυρώθηκε η συναυλία της

Η Νίκι Μινάζ συνελήφθη στο Άμστερνταμ για ναρκωτικά: Ακυρώθηκε η συναυλία της
Παρά την αποφυλάκισή της, δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στο Μάντσεστερ.

Η συναυλία της Νίκι Μινάζ στην αρένα Co-op Live του Μάντσεστερ, στην οποία αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή αφού η τραγουδίστρια συνελήφθη λίγες ώρες νωρίτερα στην Ολλανδία.

Η ράπερ κρατήθηκε στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ ως ύποπτη για κατοχή «μαλακών» ναρκωτικών.

Αργότερα ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της αφού τελικά προσγειώθηκε στο Μάντσεστερ αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Η ίδια δημοσίευσε στο X: «Σας ευχαριστώ όλους που προσευχηθήκατε για μένα σήμερα. Να είστε ευλογημένοι. Παρακαλώ παρακαλώ δεχθείτε τη βαθύτατη και ειλικρινή μου συγγνώμη».

Σύμφωνα με το Skynews, «η Minaj αφέθηκε ελεύθερη λίγο πριν τις 9 το βράδυ, αλλά θα πρέπει να πληρώσει ένα άγνωστο πρόστιμο για παράνομη εξαγωγή μαλακών ναρκωτικών από την Ολλανδία σε άλλη χώρα», ανέφερε η ολλανδική αστυνομία.

Παρά την αποφυλάκισή της, δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στο Μάντσεστερ, ωστόσο, τα ξημερώματα της Κυριακής, η Μινάζ έκανε live στο Instagram από το κέντρο του Μάντσεστερ.

Η συναυλία θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία με τους υπεύθυνους να ανακοινώνουν τα εξής: «Τα εισιτήρια θα παραμείνουν έγκυρα για την παράσταση που θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό. Παρά τις καλύτερες προσπάθειες της Nicki να πραγματοποιηθεί το αποψινό σόου, τα γεγονότα σήμερα το έχουν καταστήσει αδύνατο. Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από την ταλαιπωρία».

Σε μια σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο X και στο Instagram, η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία είπε ότι βρήκε ναρκωτικά στις αποσκευές της μετά τον έλεγχο των αντικειμένων από το τελωνείο.

Έγραψε στο Χ ότι «είπαν ότι βρήκαν χόρτο». Υποστήριξε επίσης ότι «πήραν τις αποσκευές μου χωρίς συγκατάθεση».