Γαμπρός έλουσε με σαμπάνια τη νύφη και το διαδίκτυο τον έκραξε: «Ξέρει ποιον παντρεύτηκε;» (vid)

Γαμπρός έλουσε με σαμπάνια τη νύφη και το διαδίκτυο τον έκραξε: «Ξέρει ποιον παντρεύτηκε;» (vid)
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα viral βίντεο με έναν γαμπρό να λούζει με σαμπάνια τη νύφη στη δεξίωση του γάμου.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από γάμο, όπου ο γαμπρός κατά την διάρκεια της δεξίωσης λούζει με σαμπάνια τη νύφη κάνοντάς την μούσκεμα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε και έντονες αντιδράσεις.

Στο βίντεο, το ζευγάρι βρίσκεται μπροστά από την γαμήλια τούρτα και ο γαμπρός αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να ανοίξει τη σαμπάνια, με τους καλεσμένους που βιντεοσκοπούν να του φωνάζουν: «Πρόσεξε την τούρτα».

Αφού την κουνάει και την ανοίγει, αρχίζει και ψεκάζει στον αέρα προτού γυρίσει στη μεριά της νύφης. Χωρίς καν να το σκεφτεί την ψεκάζει στο πρόσωπο και την κάνει μούσκεμα!

«Όχι, όχι αυτή», φωνάζουν οι καλεσμένοι που παρακολουθούν σοκαρισμένοι, με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε χρόνο... dt.

Τα σχόλια έπεσαν... βροχή με τους περισσότερους χρήστες να δείχνουν ενοχλημένοι από την συμπεριφορά του γαμπρού. «Ξέρει ποιον παντρεύτηκε;», ρωτάει με νόημα ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση. «Δεν μπορείτε να με πείσετε ότι κάποιος με τέτοια συμπεριφορά δεν μισεί το άτομο στο οποίο το κάνει», ανέφερε ένας άλλος.

«Η τοποθεσία είναι υπέροχη. Ωστόσο, αν ο σύζυγός μου αποφάσιζε να με λούσει με σαμπάνια την ημέρα του γάμου μας, θα κατέληγε στη λίμνη που είναι από πίσω», έγραψε ένας τρίτος.