Η Καληφώνη απάντησε σε σχόλιο hater: «Δεν με θεωρώ καθόλου βαρετή στο κρεβάτι, ούτε ο σύντροφός μου» (vid)

Η Καληφώνη απάντησε σε σχόλιο hater: «Δεν με θεωρώ καθόλου βαρετή στο κρεβάτι, ούτε ο σύντροφός μου» (vid)
H επιχειρηματίας και influencer απάντησε σε σχόλια που είχαν γράψει haters σε βίντεό της.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη σε βίντεο στο YouTube αποφάσισε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις του κοινού που την παρακολουθεί, ακόμα και σε αρνητικά σχόλια.

Αρχικά ανέφερε πως σε ερωτήσεις τύπου «ποια στάση σου αρέσει στο σεξ» δεν θα απαντήσει.

Στο σχόλιο «χωρίς την Γαρυφαλιά θα ήταν τέλειο το βίντεο», γέλασε και είπε πως «πιστεύω πίσω από τέτοια σχόλια από ψεύτικα accounts είναι άνθρωποι που μας γνωρίζουν και δεν μας συμπαθούν καθόλου».

Σε άλλο σχόλιο που έλεγε «καλά ηρέμησε με τον Μάστορα τα έχεις όχι με τον Κάρολο της Αγγλίας», η Γαρυφαλιά Καληφώνη απάντησε: «Για αρχή δεν μου αρέσει καθόλου ο Κάρολος της Αγγλίας, δεν καταλαβαίνω, αυτό το σχόλιο το βλέπω συνέχεια. Σε τι να ηρεμήσω, απαντάω σε ερωτήσεις που μου κάνουν για τον Χρήστο, δεν τους αρέσει. Δεν απαντάω, πάλι δεν τους αρέσει».

Στην συνέχεια τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία πλαστική και πως έχει κάνει ενέσεις μόνο στα χείλη της. «Κάνω μια φορά κάθε 9 μήνες», τόνισε.

Για τις κινήσεις που κάνει ενώ μιλάει με άλλους τόνισε: «Είμαι νευρική, γι αυτό δεν είμαι στην τηλεόραση και είμαι στο Youtube».

Στο σχόλιο «η Γαρυφαλιά αν κρίνουμε από τις απαντήσεις της θα κάνει σίγουρα το πιο βαρετό σεξ του κόσμου» η influencer απάντησε: «Τι να απαντήσω, αυτό θα το κρίνει ένας παρτενέρ μου, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αν κάνω βαρετό σεξ ή όχι. Εγώ δεν με θεωρώ καθόλου βαρετή ούτε ο σύντροφός μου πάντως απ' ότι ξέρω και κανένας πρώην σύντροφός μου».

Σε ερώτηση «η κυρία εργάζεται κάπου», απάντησε: «Ο Λιάγκας το έγραψε αυτό; Συνήθως ο Λιάγκας ξεχνάει που δουλεύω και κάθε φορά έχουμε την ίδια ερώτηση. Με τι ασχολείται; Και όχι μόνο αυτός βασικά», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, σε αρνητικό σχόλιο σχετικά με το σουτιέν της απάντησε: «Όταν δεν φοράω σουτιέν μου λέτε γιατί δεν φοράω και όταν φοράω, γιατί φοράω. Τώρα θα έχουμε σχόλια γιατί δεν φοράω. Είμαι άνετα».