Ο Θανάσης Αλευράς απαντά για τη Eurovision: «Δεν πήρα αμοιβή, τόσο θυμό όμως γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;»

Ο Θανάσης Αλευράς απαντά για τη Eurovision: «Δεν πήρα αμοιβή, τόσο θυμό όμως γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;»
O Θανάσης Αλευράς απάντησε στη σκληρή κριτική που ασκήθηκε, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έλαβε κάποια αμοιβή.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα δέχτηκαν αρκετά αρνητικά σχόλια ως παρουσιαστές της Eurovision 2024.

Συγκεκριμένα, κατακρίθηκαν έντονα για τις αστοχίες και τις ανακρίβειες που ειπώθηκαν. Μιλώντας στη RealLife ο Θανάσης Αλευράς απάντησε στη σκληρή κριτική που τους ασκήθηκε, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έλαβε κάποια αμοιβή.

«Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό», είπε ο ηθοποιός.

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way», σημειώνει ο Θανάσης Αλευράς.

«Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα», απάντησε για τα πολυσυζητημένα λάθη.

«Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;», είπε σε άλλο σημείο ο Θανάσης Αλευράς.