Η εμφάνιση της Κουβελιώτη στον Alpha με κολάρο: Έδειξε την στιγμή της επίθεσης και είπε «η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται» (vid)

Η εμφάνιση της Κουβελιώτη στον Alpha με κολάρο: Έδειξε την στιγμή της επίθεσης και είπε «η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται» (vid)
Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε με κολάρο και δεμένο χέρι στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. ​

Η Ρένα Κουβελιώτη δέχθηκε επίθεση κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ και μάλιστα τραυματίστηκε. Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση κατά της δημοσιογράφου, ενώ και η ίδια έκανε ανάρτηση ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Ωστόσο, εμφανίστηκε με κολάρο και δεμένο χέρι στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, διαμηνύοντας πως θα συνεχίσει την έρευνα ακόμα και με το κολάρο.

«Να τον διαβεβαιώσουμε πως η έρευνα θα συνεχιστεί και αυτό δεν μας πτόησε και δεν μας πτοεί. Με ή χωρίς κολάρο, θα συνεχίσουμε την έρευνα», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το ρεπορτάζ που τη στοχοποίησε. Ανέφερε πως ερεύνησε καταγγελίες πολιτών τις για αυθαίρετες εργασίες οξυγονοκόλησης μέσα στη φύση σε περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής, με τις σπίθες να πετάγονται και τον κίνδυνο να ξεσπάσει πυρκαγιά, αφού δίπλα είναι ξερά χόρτα.

Όπως είπε, τον πλησίασε και ρωτώντας τον τίνος είναι η άδεια, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση τόσο η ίδια όσο και ο οπερατέρ.

«Αμέσως μετά, σας δείχνουμε ένα καρέ, ο άνθρωπος αυτός φαίνεται επαγγελματίας και με μια λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω. Μου προκάλεσε οίδημα στην κλείδα, αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας γιατί κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι, θα το πούμε αύριο που. Αύριο είναι το δικαστήριο. Θα έχει ενδιαφέρον να μας πει για ποιον δουλεύει, αν είναι επαγγελματίας κλπ», ανέφερε μεταξύ άλλων.