Οι προτιμήσεις των Ελλήνων στις ερωτικές ταινίες: Τι κατηγορίες βλέπουν σε κάθε περιοχή της χώρας

Οι προτιμήσεις των Ελλήνων στις ερωτικές ταινίες: Τι κατηγορίες βλέπουν σε κάθε περιοχή της χώρας
H νέα μεγάλη έρευνα που έκανε η SugarbabesTV αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα στατιστικά για τις προτιμήσεις των Ελλήνων γύρω από τις ταινίες ενηλίκων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η SugarbabesTV, η εταιρεία παραγωγής της Ίννας Ιννάκι και του Τεό, έδωσε στη δημοσιότητα μια μεγάλη έρευνα σχετικά με τις προτιμήσεις των Ελλήνων γύρω από τις ερωτικές ταινίες.

Λίγες ημέρες πριν η εταιρεία βρεθεί στο Erotic Art Festival 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ στο Γκάζι στις 31 Μαϊου με 3 Ιουνίου, μας άφησε να «μπούμε» στον κόσμο της και να μάθουμε κάποια από τα μυστικά της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας της Sugarbabes, λοιπόν, οι προτιμήσεις των χρηστών στην Ελλάδα διαφέρουν. Έτσι όπως βλέπουμε στον χάρτη παρακάτω, η Πελοπόννησος επιλέγει να αναζητήσει περισσότερο με τη λέξη Mature, ενώ η Στερεά Ελλάδα και η Ήπειρος προτιμούν την κατηγορία Milf.

...

Λίγο πιο πάνω το πράγμα αλλάζει. Στη Θεσσαλία και στον Βόλο κερδίζει το Anal, ενώ η κατάσταση σοβαρεύει προς τη Μακεδονία όπου κερδίζει έδαφος το Hardcore. Από την άλλη πλευρά, τα νησιά έχουν ως πρώτη επιλογή το Creampie, ενώ η Κρήτη στηρίζει το Teen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στατιστικά της ιστοσελίδας οι άνδρες αποτελούν το 81.1% των χρηστών που την επισκέπτονται για να δουν κάποια ταινία, ενώ οι γυναίκες μόνο το 18.9%. Όσον αφορά τις ηλικίες, οι περισσότεροι χρήστες ανήκουν στο γκρουπ 18-24 (36%) και ακολουθούν οι 25-34 (27%) και οι 35-44 (18%).

...

Τώρα, όσον αφορά τους πρωταγωνιστές που προτιμά ο κόσμος, εκεί κερδίζει η Diana Gabrovska, ενώ ακολουθούν οι Ίννα Ιννάκι, η Έλενα Χατζή, ο Σάκης Δερμάτης, η Ρόζα Ροζίτα και η Εβελίνα Κίβου.

...

Τέλος, από τα στατιστικά του Sugarbabes προκύπτει πως η κατηγορία που βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2023 σε ολόκληρη την Ελλάδα και είχε κατά 114% περισσότερες αναζητήσεις σε σχέση με πέρυσι ήτνα το Teen, εκθρονίζοντας την κατηγορία Milf.

...