Τί απαντάει η ελληνική αποστολή στη Eurovision για τη στάση της Μαρίνας Σάττι απέναντι στο Ισραήλ

Τί απαντάει η ελληνική αποστολή στη Eurovision για τη στάση της Μαρίνας Σάττι απέναντι στο Ισραήλ
Η απάντηση για την συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ισραήλ στη Eurovision.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο με την στάση της Μαρίνας Σάττι κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ισραήλ, μετά τον β΄ ημιτελικό της Eurovision.

Το eurovisionfun.com ζήτησε από την ελληνική αποστολή να σχολιάσει την στάση της Μαρίνας Σάττι απέναντι στην τραγουδίστρια του Ισραήλ, Eden Golan και η απάντηση ήταν ότι η Σάττι δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει εκείνη ή γενικότερα την ισραηλινή αντιπροσωπεία.

«Όπως μας σχολίασαν σχετικά, αν κάποιος παρακολουθούσε όλο το βίντεο και όχι μόνο το σημείο των δηλώσεων της Eden Golan, θα διαπίστωνε πως από την αρχή μέχρι το τέλος, η Μαρίνα Σάττι αλληλοεπιδρούσε με παρόμοιο τρόπο καθ΄όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, τόσο με τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όσο και με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί», ανέφερε η ελληνική αποστολή.

«Η Μαρίνα Σάττι χασμουριόνταν σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, λόγω των πολύωρων προβών και του εξαντλητικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι με σκοπό να προσβάλλει την εκπρόσωπο του Ισραήλ, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό του Σαββάτου», ξεκαθάρισε η ελληνική αποστολή.