Η πιο ανατριχιαστική ομολογία: Λίγο πριν πεθάνει αποκάλυψε το διπλό έγκλημα που είχε κάνει πριν 24 χρόνια (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η πιο ανατριχιαστική ομολογία: Λίγο πριν πεθάνει αποκάλυψε το διπλό έγκλημα που είχε κάνει πριν 24 χρόνια (vid)
Ένας διπλός φόνος που είχε γίνει πριν από περίπου 25 χρόνια, εξιχνιάστηκε μετά από ομολογία του δράστη.

Ένας άνδρας στις ΗΠΑ, λίγο πριν πεθάνει ομολόγησε ένα διπλό έγκλημα που διέπραξε πριν από περίπου 25 χρόνια. Λίγο αργότερα η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα που επιβεβαίωναν την ομολογία του δράστη.

Στις 8 Αυγούστου του 2000, η 41χρονη Susan Carter και η 10χρονη κόρη της Natasha εθεάθησαν για τελευταία φορά και έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνταν. Στις 22 Απριλίου 2024 τα οστά της μητέρας και της κόρης βρέθηκαν στην αυλή του Larry Webb.

Την επόμενη μέρα η αστυνομία της Πολιτείας της Δυτικής Βιρτζίνια αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Larry Webb είχε ομολογήσει το διπλό έγκλημα λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Ο δολοφόνος «έσπασε» μετά από ένα ένταλμα έρευνας στο σπίτι του που έβγαλε η αστυνομία πριν από 18 μήνες. Τότε βρέθηκε μια σφαίρα σφηνωμένη στον τοίχο του δωματίου της 10χρονης. Η ανάλυση του αίματος επιβεβαίωσε ότι ανήκε στο κορίτσι και ο 82χρονος Webb κατηγορήθηκε για τον φόνο τον Οκτώβρη του 2023.

Ο Webb ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Carter έπειτα από μια διαμάχη που είχαν για χρήματα και στη συνέχεια σκότωσε και τη 10χρονη επειδή πίστευε ότι έτσι δεν θα τον υποπτεύονταν και θα απέφευγε την σύλληψη.

Στη συνέχεια τύλιξε τα πτώματα με σεντόνια και τα έκρυψε στο υπόγειο του σπιτιού του. Η τελευταία πράξη στο θρίλερ ήταν να τις θάψει σε μια δασώδη περιοχή στο πίσω μέρος του σπιτιού του.