H Κατερίνα Δαλάκα «έδωσε» στεγνά την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor: «Δεν με ξέρεις; Μου έχεις φτιάξει σπανακόπιτα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
H Κατερίνα Δαλάκα «έδωσε» στεγνά την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor: «Δεν με ξέρεις; Μου έχεις φτιάξει σπανακόπιτα» (vid)
Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor με «χτυπήματα» κάτω από τη μέση.

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στο Survivor ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στα τελευταία επεισόδια οι δύο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουν έρθει σε αντιπαραθέσεις, ωστόσο στο νέο trailer, το πράγμα δείχνει να ξεφεύγει.

Στο αγώνισμα για την 4η ασυλία, σε μια μεταξύ τους αναμέτρηση, συγκρούονται σε ένα εμπόδιο και κάπου εκεί τα αίματα «ανάβουν».

Μετά το τέλος της μονομαχίας τους η Κατερίνα Δαλάκα ακούγεται να λέει από τον πάγκο της: «Θέλω να προσέχεις πως μου μιλάς», για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος

Σταυρούλα: Γιατί ποια είσαι εσύ;
Κατερίνα: Η Κατερίνα Δαλάκα!
Σταυρούλα: Ε, συγχαρητήρια! Κι εγώ είμαι η Σταυρούλα Χρυσαειδή! Χάρηκα!

Η αντιπαράθεσή τους συνεχίζεται και μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας με την Κατερίνα Δαλάκα να λέει στον Γιώργο Λιανό: «Σήμερα με έσπρωξε η Σταυρούλα», με την παίκτρια της Μπλε ομάδας να απαντάει: «Εγώ προσωπικά δεν έσπρωξα κανέναν».

Τότε ακολουθεί νέος διάλογος

Κατερίνα: Έλα... ευτυχώς, υπάρχουν 40 κάμερες...
Σταυρούλα: Στρατηγικά δεν την ξέρω πολύ καλά την Κατερίνα...
Κατερίνα: Σε ξέρω από τον στίβο και νομίζω ότι με ξέρεις..
Σταυρούλα: Ναι ακουστά... απλά δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά...
Κατερίνα: Δεν γνωριζόμαστε γιατί έχεις έρθει και στο σπίτι μου και έχω έρθει κι εγώ στο δικό σου. Είχαμε φάει και πίτα αν θυμάμαι καλά... Κάτι τέτοιο είχες φτιάξει, σπανακόπιτα!