«Λύγισε» ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη στο άκουσμα των συλλήψεων για τα επεισόδια στο Ρέντη: «Εδώ μέσα είναι ο γιος μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Λύγισε» ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη στο άκουσμα των συλλήψεων για τα επεισόδια στο Ρέντη: «Εδώ μέσα είναι ο γιος μου» (vid)
Στο άκουσμα της είδησης για τις συλλήψεις της αστυνομίας, ο πατέρας του άτυχου Λυγγερίδη που ήταν παρών σε εκδήλωση για την αθλητική βία, έπεσε συγκινημένος στην αγκαλιά των συνάδελφων του παιδιού του.

Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για τη σύλληψη ατόμων, που εμπλέκονται στη θανάσιμη επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στου Ρέντη.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 57 συλλήψεις ατόμων. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έδωσε το παρών σε εκδήλωση για την οπαδική βία, λύγισε.

«Περιμένουμε την δικαιοσύνη να πράξει αυτό που πρέπει. Σήμερα ξεκινήσανε, απ΄ ότι μάθαμε. Πρέπει να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου. Ο ήρωας. Ο γιος μου. Για όλη την Ελλάδα, για όλη την αστυνομία», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι η καινούρια μου οικογένεια, όλα τα παιδιά μου εδώ μέσα είναι ο γιος μου. Όλους τους αγκάλιασα έναν – έναν. Αυτοί μου δίνουν κουράγιο, αυτοί με κρατάνε όρθιο».