Άιρα για τα τρυφερά πλάνα του Φάνη και της Χρύσας στο Survivor: «Αν ο σύντροφός μου με έβλεπε σε αυτή τη φάση, δεν θα ήταν πολύ χαρούμενος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άιρα για τα τρυφερά πλάνα του Φάνη και της Χρύσας στο Survivor: «Αν ο σύντροφός μου με έβλεπε σε αυτή τη φάση, δεν θα ήταν πολύ χαρούμενος» (vid)
Τα πλάνα του Φάνη με τη Χρύσα στο Survivor σχολίασε η Άιρα, η οποία αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Άιρα Αντομαϊτίτε σχολίασε στον ΣΚΑΪ, τα πλάνα με τις τρυφερές στιγμές του Φάνη Μπολέτση με την Χρύσα Χατζηγεωργίου στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας βρέθηκε καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου και εξήγησε στο «Γεια σου» πως μπορεί η μεγάλη οικειότητα να προκαλέσει αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Άιρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα πάρα πολύ ωραία στο Survivor. Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η εμπειρία. Ήταν κάτι που δεν θα το δεις πουθενά οπότε απλά το ζούσες».

Όσο για τα τρυφερά πλάνα του Φάνη και της Χρύσας σχολίασε: «Εγώ ήμουν στους Κόκκινους τον τελευταίο καιρό και η αλήθεια είναι ότι πραγματικά με όλα τα παιδιά εκεί πέρα είχαμε μια αδελφική σχέση. Δεν είναι εύκολο να δεις κάπως παραπάνω κάποιον γιατί είμαστε όλη μέρα εκεί πέρα και είναι όπως έχεις έναν αδελφό, έτσι τσακώνεσαι και συμβιώνεις. Τώρα αυτό δεν ξέρω… Όσο οικεία κι αν νιώθεις με τον άλλο, εκεί μέσα είσαι τρεις μήνες».

Και συμπλήρωσε: «Εμένα, ας πούμε, αν ο σύντροφος μου με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση, δεν θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος. Ούτε ο σύντροφος μου ούτε και γω η ίδια, αντίστοιχα, εάν έβλεπα κάτι τέτοιο. Δεν κάνεις ποτέ κάτι που δεν θες να σου κάνουν».

8rr.jpg