Τέρμα οι αναμονές: To τρικ για να βγαίνουν οι αποσκευές σου πρώτες από το αεροπλάνο

Τέρμα οι αναμονές: To τρικ για να βγαίνουν οι αποσκευές σου πρώτες από το αεροπλάνο
Έχεις κουραστεί να περιμένεις για ώρα τη βαλίτσα σου στην παραλαβή των αποσκευών; Τότε ίσως έχουμε κάτι για σένα.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να περιμένεις για αρκετή ώρα στην παραλαβή των αποσκευών του αεροπλάνου, ενώ όλοι οι άλλοι επιβάτες έχουν ήδη πάρει τις βαλίτσες τους και έχουν βγει από το αεροδρόμιο. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας «ύπουλος» τρόπος για να δώσεις στη βαλίτσα σου περισσότερες πιθανότητες να βγει πρώτη.

Σύμφωνα με τη New York Post, μπορείς να πάρεις ένα αυτοκόλλητο «εύθραυστο» από το προσωπικό του αεροδρομίου και να το κολλήσεις πάνω στη βαλίτσα σου. Με αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσεις τον χρόνο αναμονής σου όταν προσγειωθεί το αεροπλάνο στον προορισμό σου. Συχνά οι αποσκευές με την ετικέτα «εύθραυστο» μπαίνουν τελευταίες στο αεροπλάνο και, ως εκ τούτου, βγαίνουν και πρώτες.

Βέβαια, υπάρχει και άλλος ένας τρόπος, τον οποίο λίγο πολύ τον φαντάζεσαι: να κάνεις check in τελευταίος. Έτσι, διασφαλίζεις ότι η βαλίτσα σου φορτώνεται τελευταία στο αεροπλάνο και όλοι γνωρίζουν ότι τελευταίος που μπαίνει μέσα σημαίνει ότι θα είναι και ο πρώτος που θα βγει έξω. Το μόνο κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πως υπάρχει πιθανότητα, αν δεν υπολογίσεις καλά τους χρόνους, να χάσεις τελικά το αεροπλάνο.

Tέλος, μια ακόμη μέθοδος που εξασφαλίζει την έγκαιρη παραλαβή των αποσκευών - τουλάχιστον για ορισμένες αεροπορικές εταιρείες - είναι η χρήση υπηρεσιών προτεραιότητας. Όταν φτάσεις στο check in για να παραδώσεις την αποσκευή σου, απλώς βεβαιώσου ότι ο υπάλληλος κολλά πάνω στη βαλίτσα σου μια ετικέτα προτεραιότητας και είσαι έτοιμος.