Κολλημένος με την ΑΕΚ: 70χρονος στην Αμφιλοχία έχει μετατρέψει το σπίτι του σε ναό της Ένωσης (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κολλημένος με την ΑΕΚ: 70χρονος στην Αμφιλοχία έχει μετατρέψει το σπίτι του σε ναό της Ένωσης (vid)
Μοναδικό θέαμα στο Αμπελάκι Αμφιλοχίας από έναν 70χρονο φίλαθλο της «Ένωσης», ο οποίος έχει μετατρέψει το σπίτι του σε ναό της ΑΕΚ.

Αίσθηση προκαλεί στην Αμφιλοχία ένα σπίτι, το οποίο θα μπορούσε να είναι και ναός της ΑΕΚ. Το σπίτι βρίσκεται στο Αμπελάκι και ο 70χρονος ιδιοκτήτης του είναι... κολλημένος με τον δικέφαλο.

Τα πάντα είναι κίτρινα. Οι τοίχοι, οι σκεπές, οι πόρτες, ενώ πέραν από τη σημαία της Ένωσης που κυματίζει ψηλά, υπάρχει παντού το έμβλημα με τον δικέφαλο.

«Είμαι ένας από τους πολλούς ΑΕΚτζήδες. Έτσι είμαστε εμείς οι ΑΕΚτζήδες, περήφανοι. Και πιο πολύ για τον πρόεδρό μας που αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχαμε γήπεδο. Γιατί 20 χρόνια περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές», είπε ο κύριος Αντώνης στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον ALPHA.

«Μέλημα δικό μας είναι να είμαστε κοντά στην ομάδα, να προσέχουμε το γήπεδό μας και να είμαστε κοντά στις χαρές αλλά και στις λύπες.», πρόσθεσε ο 70χρονος.

Όσο για το αν έχει πρόβλημα με γείτονες που μπορεί να υποστηρίζουν άλλη ομάδα είπε: «Το σπίτι το δικό μου όλοι το αγαπάνε γιατί κι εγώ είμαι καλός φίλαθλος και όχι οπαδός. Είμαστε αγαπημένοι όπως συνέβαινε παλιά που πηγαίναμε όλοι μαζί στο γήπεδο».