Ο Σαντάμ έφερε το drill της Σαλούγκας στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ πήρε φωτιά για πάρτη του (vid)

Ο Σαντάμ έφερε το drill της Σαλούγκας στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ πήρε φωτιά για πάρτη του (vid)
Η πρώτη συναυλία του Σαντάμ στην Αθήνα ήταν εκρηκτική, με τον Σαλονικιό ράπερ να ραπάρει τα... Σόδομα και Γόμορρα μπροστά σε χιλιάδες μαυροφορεμένους νέους.

Η πρώτη μεγάλη συναυλία του Σαντάμ στην Αθήνα είναι γεγονός. Ο Θεσσαλονικιός ράπερ αφού ταρακούνησε τη πόλη του πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ήρθε στην Αθήνα για να παρουσιάσει τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Γολγοθάς».

Ένα event που λόγω της τεράστιας ζήτησης που είχε, άλλαξε χώρο και μεταφέρθηκε στο ΟΑΚΑ προκειμένου να χωρέσουν όλοι.

Το dress code απαιτούσε μαύρα ρούχα και τσαντάκια χιαστί, αυτά που φορούσε ο Σαντάμ πριν γίνουν μόδα. Κοπέλες με μπαλακλάβα και καπνογόνα στο χέρι, φουσκωτοί κροκόδειλοι να πηγαίνουν πέρα δώθε, άφθονο αλκοόλ, δεκάδες πυρσοί και πολύ τρέλα μετέτρεψαν το OAKA open air στο πιο καυτό γήπεδο της Λατινικής Αμερικής...

Ο χώρος είχε γεμίσει ασφυκτικά από πολύ νωρίς με τους μαυροφορεμένους νέους να χοροπηδάνε πάνω κάτω συνεχώς δημιουργώντας ένα ψυχεδελικό χορευτικό εφέ.

@laskouevaggelia ολα μ τα λεφτα σε λαιβ #foryou #fyp #sadam #live #fy ♬ original sound - laskou evaggelia

Το setlist ακολούθησε την ροή του άλμπουμ με κάθε τραγούδι να πορώνει ακόμα περισσότερο το ήδη γηπεδικό κλίμα που επικρατούσε από πριν την έναρξη της συναυλίας.

Μετά από λίγα τραγούδια εμφανίστηκε στην σκηνή ο ΛΕΞ και επικράτησε πανζουρλισμός. Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος γκεστ του βραδιού. Vlospa, Kareem, Tsaki και Hgemonas έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή. Καλλιτέχνες δηλαδή που συμμετείχαν στον δίσκο του Σαντάμ, ταίριαξαν απίστευτα με το όλο κλίμα, παίζοντας μάλιστα ο καθένας και 1-2 δικά του κομμάτια.

@lioste_210 Aintaaaa lopsi #sadam #hgemonas🕸🕷 #physcho #live #athens #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - 🥷

Μετά το τέλος της παρουσίασης του δίσκου, ο Σανταμ έπαιξε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα singles του από τα πρώτα του βήματα.

«Έλλη», «Μόνα Λίζα», «Μοντιλιάνι» ήταν τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς, με χιλιάδες κόσμο που ήξερε απέξω όλους τους στίχους να κοπανιέται ρυθμικά σε κάθε μπιτ.

@xristos_sermias Περιμεντε για τα χορευτικά #sadam #rap #greektiktok #fy #fyp #mpesfypgamw ♬ original sound - Xristos_sermias