MX Brio: Η πιο προηγμένη webcam της Logitech για εργασία και streaming

MX Brio: Η πιο προηγμένη webcam της Logitech για εργασία και streaming
H Logitech MX Brio είναι η νέα πρόταση για εργασία και streaming

Η Logitech έχει μακρά πορεία στο χώρο των webcams και συνεχίζει να προσφέρει ολοένα και νεότερες λύσεις για όσους θέλουν ένα καλό περιφερειακό για την επικοινωνία τους. Η MX Brio είναι η νεότερη πρόταση της εταιρείας και η πιο προηγμένη κάμερα της εταιρείας μέχρι σήμερα. Προσφέρει Ultra HD 4K ανάλυση και απευθύνεται σε επαγγελματίες και προγραμματιστές, αλλά και σε game streamers που θέλουν να μεταφέρουν την εικόνα τους όσο το δυνατόν καλύτερα σε όσους τους παρακολουθούν.

Ο προηγμένος αισθητήρας της κάμερας έρχεται με 70% μεγαλύτερα pixels από την Logitech Brio 4K, ενώ η εικόνα της ενισχυέται μέσω τεχνητής νοημοσύνης και διορθώνει το φως που μπαίνει στο κάδρο. Η ποιότητα της λήψης γίνεται καλύτερη, ενώ και τα videos καταγράφονται με 2 φορές περισσότερη λεπτομέρεια στα πρόσωπα, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Για όσους θέλουν να φέρουν την κάμερα στα μέτρα τους, προσφέρονται πολλές επιλογές μέσω των Logi Options+, Logi tune και G HUB. Η λειτουργία Show Mode διευκολύνει όσους μοιράζονται σκίτσα ή φυσικά αντικείμενα από τα γραφεία τους, απλά παρουσιάζοντάς τα στον αισθητήρα της κάμερας. Η βάση της επιτρέπει περιστροφή 360 μοιρών, οπότε και κάθε πλάνο γίνεται παιχνιδάκι.

Στο κυρίως σώμα της κάμερας περιλαμβάνονται δύο μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης που μειώνουν το θόρυβο του περιβάλλοντος και μεταφέρουν την φωνή του χρήστη όσο πιο καθαρά γίνεται. Αν τώρα δεν θέλετε να έχετε τον φακό της κάμερας ανοιχτό, η MX Brio έρχεται με κλείστρο απορρήτου που ενεργοποιείται με μία απλή περιστροφή στο ειδικό δαχτυλίδι.

Με τη λειτουργία αυτόματου καδραρίσματος RightSight, το πλάνο είναι πάντα σωστά τοποθετημένο στον ομιλητή, ενώ μπορεί να ενεργοποιηθεί και μέσω του Logi Tune για τους εταιρικούς πελάτες. Είναι έτοιμη για σύνδεση σε οποιονδήποτε υπολογιστή, αφού αναγνωρίζεται με την σύνδεσή της στο τερματικό και είναι συμβατή με όλα τα γνωστά προγράμματα επικοινωνίας, όπως Microsoft Teams, Google Meet και Zoom.

Η Logitech MX Brio είναι διαθέσιμη στα καταστήματα σε χρώματα γραφίτη και ανοιχτό γκρι στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 229 ευρώ.