Παυλόπουλος: «Άμα είναι... πράσινη η κούπα, θα πάρω πάνω από 5 εβδομάδες άδεια» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παυλόπουλος: «Άμα είναι... πράσινη η κούπα, θα πάρω πάνω από 5 εβδομάδες άδεια» (vid)
Ο Άκης Παυλόπουλος απάντησε στα σχόλια των Δημήτρη Οικονόμου και Θεοδόση Πάνου σχετικά με τη «μάχη» της Superleague, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να διεκδικούν τον τίτλο.

Με ποδοσφαιρικά πειράγματα άρχισε η νέα εβδομάδα για την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Superleague.

«Κάτω στο χωριό μου λένε ''αγάλι αγάλι, η αγουρίδα μέλι. Σιγά σιγά περίμενε», είπε μπαίνοντας ο Θεοδόσης Πάνου με τον Δημήτρη Οικονόμου να του λέει «στο βαζελάκι πες τα», δείχνοντας τον Άκη Παυλόπουλο.

«Την αγουρίδα να την αφήσεις ήσυχη... Άστο γιατί αν είναι η πράσινη η κούπα θα πάρω παραπάνω από πέντε εβδομάδες», είπε ο Άκης Παυλόπουλος, με τον Δημήτρη Οικονόμου να σχολιάζει: «Κοίτα, το δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ έχει κάνει μια κοιλίτσα».

Και συνέχισε: «Όταν είσαι μέσα στην έδρα σου και κερδίζεις 2-0 και σε ισοφαρίζει-βέβαια ΠΑΟΚ είσαι από την άλλη- και τρως δύο γκολάκια από τον ΠΑΟΚ και έχεις και τα προηγούμενα αποτελέσματα... Έχει κάνει μια κοιλίτσα η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει, ο Παναθηναϊκός είναι καλός...», με τον Άκη Παυλόπουλο να τον διακόπτει, λέγοντας «το ότι θα το πάρεις από που προκύπτει;»..

Και τον Δημήτρη Οικονόμου να απαντάει: «Εγώ σου είπα, αν το πάρω φέτος με αυτή τη συνθήκη, πέντε εβδομάδες άδεια. Αν δεν το πάρω, συνεχίζουμε κανονικά την πορεία μας».