Ξάφνιασε τη Βανδή με τη μαντινάδα του: «Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξάφνιασε τη Βανδή με τη μαντινάδα του: «Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω» (vid)
«Φωτιά» στο live του J2US έβαλε ο Μανώλης Κονταρός με τη μαντινάδα του προς την Δέσποινα Βανδή.

Μια μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού με αποδέκτρια την Δέσποινα Βανδή «άναψε» φωτιές στο live του J2US. Ο γνωστός τραγουδιστής και λυράρης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (6/4) στο σόου του ALPHA και ξεσήκωσε το κοινό με τις μαντινάδες του.

Μία από αυτές ήταν αφιερωμένη στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια δέχθηκε το «πείραγμα» του στενού της φίλου, ο οποίος τη ρώτησε μέσω της μαντινάδας εάν σκοπεύει να βάλει… στεφάνι στον γνωστό ηθοποιό, ξεσπώντας σε γέλια.

«Απόψε η παρέα μας γλεντά και ξεφαντώνει, ώπα και πάλι ανταμώσαμε στον Νίκο τον Κοκλώνη. Έλα, Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη… έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός από τη σκηνή του J2US.

«Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω… έλα, Δέσποινα, πάρε απόφαση απάντηση να δώσω», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής.

«Η Δέσποινα άκουσε τις μαντινάδες αλλά δεν απάντησε, Μανώλη. Τελικά, στεφάνι θα βάλεις; Θα σε παντρέψει ο Κονταρός; Για να ξέρουμε… θα είμαστε καλεσμένοι;», ρώτησε αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης, με τη Δέσποινα Βανδή να απαντά με αμηχανία: «Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα… ο ένας, ο κεντρικός».