Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή μαθητών στην Κέρκυρα: Διαφεύγει της σύλληψης ο 17χρονος «νταής»

Επιμέλεια:  Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή μαθητών στην Κέρκυρα: Διαφεύγει της σύλληψης ο 17χρονος «νταής»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σοκαριστικές εικόνες μέρα μεσημέρι σε κεντρική πλατεία της Κέρκυρας με έναν 17χρονο να μαχαιρώνει δύο ανήλικους και έναν 50χρονο.

Στο φως της δημοσιότητας έχει έρθει βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή μαθητών στην Κέρκυρα, που είχε ως αποτέλεσμα τρεις τραυματίες από μαχαίρι.

Το βίντεο φαίνεται να έχει καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο επιβάτης διερχόμενου λεωφορείου και φαίνεται ξεκάθαρα η συμπλοκή των νεαρών στην πλατεία Σαρόκο στην πόλη της Κέρκυρας.

Στις εικόνες φαίνεται με πόσο βίαιο τρόπο οι δύο μαθητές, 14 και 17 ετών, έρχονται στα χέρια, πέφτουν στο έδαφος, ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν τον άγριο τσακωμό τους.

Το χρονικό της συμπλοκής

Η συμπλοκή ξεκίνησε ανάμεσα στον 14χρονο μαθητή Γυμνάσιου και στον 17χρονο μαθητή Λυκείου. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο λεκτικός τσακωμός τους κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο ένας τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλον, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Από την επίθεση τραυματίστηκε και ένας 49χρονος Ιταλός που βρέθηκε στο σημείο και προσπάθησε να τους χωρίσει.

 

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης μπροστά στα μάτια ανύποπτων περαστικών στην πλατεία Σαρόκο. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο φίλο του και τον Ιταλό, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβάν κλήθηκε η Άμεση Δράση, ωστόσο άργησε πολύ να φτάσει στο σημείο, ενώ ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης.