Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Όταν τον γνώρισα είχαμε και οι δύο σχέση, μου έκανε κλικ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Όταν τον γνώρισα είχαμε και οι δύο σχέση, μου έκανε κλικ» (vid)
Αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας αλλά και στο πώς ένιωσε όταν γνώρισε τον νυν σύντροφό της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε σε βίντεο στο κανάλι «Raw House» στο Youtube, για την μέρα που γνώρισε τον Χρήστο Μάστορα.

Όπως είπε εκείνη την περίοδο είχαν και οι δυο σχέση αλλά σ' εκείνη έκανε το κλικ. «Κάτι έγινε στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως εκείνη την ημέρα έγινε απλώς η γνωριμία.

Ειδικότερα, περιέγραψε: «Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι "Μέλισσες". Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου».

«Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει», τόνισε. Σχετικά με τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τόνισε: «27 Φεβρουαρίου 2020 έρχεται η καραντίνα. Από τότε υπήρχε στο μυαλό μου το ενδεχόμενο χωρισμού, γιατί ήμουν και σε μια άλλη σχέση, αλλά ήταν πρώτη μέρα καραντίνας αν δεν κάνω λάθος. Είχε σκάσει αυτό κι εγώ έλεγα ότι θέλω να χωρίσω κι όλα αυτά. Ήταν η περίοδος που ξεκινούσε τότε και η κρίση πανικού παράλληλα εμένα. Δυο χρόνια καραντίνας πέρασα κρίσεις πανικού και κρίσεις άγχους, γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι και υπήρχε αγάπη κι όλα αυτά, αλλά δεν ήθελα και να βρίσκομαι».