Σουλιώτη για γνωστό πρόσωπο του χώρου της τηλεόρασης: «Σηκώθηκε και είχε κατεβάσει το παντελόνι του»

Επιμέλεια: Newsroom
Σουλιώτη για γνωστό πρόσωπο του χώρου της τηλεόρασης: «Σηκώθηκε και είχε κατεβάσει το παντελόνι του»
Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ανέφερε πως πρόκειται για πολύ γνωστό κύριο που ήταν διευθυντής προγράμματος σε πασίγνωστο τηλεοπτικό σταθμό.

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η Ιωάννα Σουλιώτη μιλώντας στο περιοδικό «λοιπόν».

Συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στο μακρινό παρελθόν από γνωστό πρόσωπο του χώρου της τηλεόρασης.

Μάλιστα, περιέγραψε και το περιστατικό αλλά και το πως ένιωσε η ίδια εκείνη την στιγμή.

Αναλυτικά:

Υπήρξε ποτέ περιστατικό με κάποιον επίμονο θαυμαστή σου που μπορεί να σε τρόμαξε;

«Έχουν υπάρξει διάφορα περιστατικά που θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι έντονα και έχει μείνει στο μυαλό μου ήταν ένα περιστατικό παρενόχλησης που είχα βιώσει στο παρελθόν. Ήταν ένας πολύ γνωστός κύριος, που ένα φεγγάρι ήταν διευθυντής προγράμματος σε πασίγνωστο τηλεοπτικό σταθμό. Τώρα πια δεν ασχολείται με τον χώρο και όχι λόγω ηλικίας. Είχα πάει λοιπόν στο γραφείο του μετά από έκκληση του να συζητήσουμε την ιδέα μιας εκπομπής. Πήγα δηλαδή στο κανάλι που ήταν διευθυντής τότε. Μάλιστα είχα συνεργαστεί ξανά στο κοντινό παρελθόν με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. Μπαίνω στο γραφείο του και ξεκινάει να μου λέει πως θέλει να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που παρουσίαζα πριν λίγο καιρό. Του κάνω σχετικές ερωτήσεις και μου λέει πως όλα θα είναι έτοιμα και σύντομα θα υπογράψουμε. Του αναφέρω κάποιες προϋποθέσεις και θεωρώ πως η συζήτηση μας έχει ολοκληρωθεί. Σηκώνομαι να φύγω και μου λέει: "Μην φύγεις, δεν έχω τελειώσει".

"Μα έχουμε κάτι άλλο να πούμε;" του απευθύνομαι και είχα ήδη σηκωθεί και πήγαινα προς την πόρτα. Σηκώθηκε να με προλάβει και εκείνη την ώρα βλέπω πως είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν. Σηκώθηκα και έφυγα τρέχοντας, λέγοντας στη γραμματέα του, να προσέχει με αυτόν που έχει μπλέξει. Φυσικά δεν απάντησα ποτέ στα τηλεφωνήματα του. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι το θέαμα ήταν γελοίο, αλλά εκείνη την ώρα το μόνο που ήθελα, ήταν να φύγω. Αν δεν έφευγα, θα του έριχνα μπουνιά και κλωτσιά».