Ξόδεψε 20 εκατ. δολάρια για να φτιάξει βίλα πάνω σε ουρανοξύστη: Ο λόγος που δεν την έχει δει ποτέ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξόδεψε 20 εκατ. δολάρια για να φτιάξει βίλα πάνω σε ουρανοξύστη: Ο λόγος που δεν την έχει δει ποτέ (vid)
Η πιο εντυπωσιακή βίλα βρίσκεται στην κορυφή ενός ουρανοξύστη ύψους 122 μέτρων, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της δεν την έχει επισκεφτεί ποτέ.

Στην Ινδία βρίσκεται το πιο εντυπωσιακό σπίτι του κόσμου. Πρόκειται για μια βίλα, την οποία αν κάποιος δει από κοντινές φωτογραφίες πιστεύει ότι είναι χτισμένη κάπου στην εξοχή. Διαθέτει πισίνα, γρασίδι, ελικοδρόμιο και όλα όσα έχουν βίλες αντίστοιχου διαμετρήματος.

Ωστόσο, αυτή η βίλα έχει μια ιδιαιτερότητα που την κάνει ξεχωριστή. Είναι χτισμένη στην κορυφή ενός ουρανοξύστη, που βρίσκεται 122 μέτρα πάνω από το έδαφος, στην περιοχή Bengaluru της Ινδίας.

Η έπαυλη κόστισε 20 εκατομμύρια δολάρια στον επιχειρηματία Vijay Mallya, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της. Ωστόσο, φέρεται να μην έχει δει ποτέ τελειωμένη την έπαυλη. Ο λόγος; Διότι κατηγορείται για οικονομικά εγκλήματα από την κυβέρνηση της Ινδίας.

Το 2016 ο Vijay Mallya έφυγε από την Ινδία όταν και χρεοκόπησε. Υπολογίζεται ότι τα χρέη του είναι άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Επίσης, αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτες. Ο Mallya τα τελευταία χρόνια ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά τις επίπονες προσπάθειες της Ινδίας να τον εκδώσουν.

Όσο για την έπαυλή του; Δεν την έχει δει ποτέ τελειωμένη και παραμένει μέχρι σήμερα ακατοίκητη.