Έπαθε έμφραγμα στις πρόβες του J2US και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο: «Ξαφνικά άρχισε να ιδρώνει»

Επιμέλεια: Newsroom
Έπαθε έμφραγμα στις πρόβες του J2US και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο: «Ξαφνικά άρχισε να ιδρώνει»
Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε στις πρόβες του J2US.

Μια ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε ο Δημήτρης Κόκοτας κατά την διάρκεια της πρόβας για το J2US. Ο λαϊκός τραγουδιστής ζήτησε να διακόψουν την πρόβα με την παρτενέρ του Τραϊανα Ανανία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς.

Στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA μίλησε ο στυλίστας του J2US, ο Κώστας Ζήσης, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή για να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, γύρισε πίσω και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα το 166 και με σύνδεσαν με τον γιατρό, ο οποίος μίλησε με τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης είπε ότι του μουδιάζει το χέρι, έχει τάση για εμετό, πόνο στην καρδιά. Στα επόμενα 20 λεπτά ήρθε διασώστης με μηχανή και μετά από 15 λεπτά ήρθε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του κανονικά, πονούσε, αλλά ήταν ψύχραιμος», είπε ο Κώστας Ζήσης.

«Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτή την στιγμή περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Και πρόσθεσε ότι «υπάρχει ανακοινωθέν που θα βγει σήμερα», υπογραμμίζοντας «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».